E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα 5 πιο πολυτελή σκάφη αναψυχής το 2021!

Δημοσίευση 23/8/2021 | 00:04

1. Ιπτάμενη Αλεπού 

Το Lürssen’s Flying Fox είναι ένα συγκλονιστικό mega yacht με κομψούς, κομψούς εξωτερικούς χώρους από την Espen Oeino και κομψούς εσωτερικούς χώρους από τον Mark Berryman. Χτισμένο το 2019, αυτή η μοντέρνα ομορφιά διαθέτει διώροφο σπα επιπλωμένο με χαμάμ, σάουνα, κρυοσάουνα, αίθουσα μασάζ και γυμναστήριο. Το κατάστρωμα της γέφυρας διαθέτει επίσης ένα σπα, το οποίο περιλαμβάνει μια αίθουσα ομορφιάς, καθώς και μια αίθουσα στεγνού μασάζ και μια αίθουσα υγρού μασάζ, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν περιποιήσεις σπα σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της ενοικίασης.

Το κατάστρωμα της γέφυρας φιλοξενεί επίσης τους κύριους κοινωνικούς χώρους, με ένα εντυπωσιακό σαλόνι δύο επιπέδων με τζάκι, τηλεοράσεις ευρείας οθόνης, τραπέζι φαγητού για έως 22 άτομα, κινηματογράφο με ηχοσύστημα αιχμής, και παρακείμενη επίσημη τραπεζαρία με ενυδρείο. Το Flying Fox είναι πραγματικά το τέλειο γιοτ για μεγάλες συναντήσεις με φίλους ή οικογένεια. Το κατάστρωμα της γέφυρας διαθέτει επίσης ένα εξωτερικό τζάκι, φούρνο πίτσας, φούρνο churrasco, σχάρα teppanyaki και tandoori, Josper, σταθμό wok και ροτισερί.

Το τρυφερό γκαράζ ενδιάμεσα έχει χώρο για έως και εννέα προσφορές και η πλευρική καταπακτή παρέχει εύκολη εκτόξευση και ανάκτηση για μια σειρά από παιχνίδια νερού, συμπεριλαμβανομένου του υποβρυχίου.

2. Λάνα

Το Benetti's Lana είναι ένα από τα πιο πολυτελή υπερ -σκάφη στον κόσμο και σίγουρα μια νέα συναρπαστική προσθήκη στη γκάμα των 100+ μέτρων που διατίθεται παγκοσμίως. Παραδόθηκε το 2020, η Lana είναι έτοιμη να εξερευνήσει τη Μεσόγειο, τον Ινδικό Ωκεανό και όχι μόνο. Έχει ένα κομψό νέο εσωτερικό με απαλή χρωματική παλέτα για να δημιουργήσει μια αίσθηση γαλήνης. Για περισσότερη χαλάρωση στο σκάφος, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πολυτελή δωμάτια σπα και περιποίησης, καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και αίθουσα κινηματογράφου με εντυπωσιακό ηχοσύστημα. Επιπλέον, το beach club, με τις δύο πτυσσόμενες βεράντες του, προσφέρει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με νερό για όσους αναζητούν περιπέτεια στη θάλασσα.

3. Ο’Πάρι

Το O’Pari των Golden Yachts τα έχει πραγματικά όλα. Από τα υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα ψυχαγωγίας και τα πιο πρόσφατα συστήματα σταθεροποίησης, μέχρι τζακούζι στο χώρο ηλιοθεραπείας και το κατάστρωμα της γέφυρας-και ποιος μπορεί να ξεχάσει το γυμναστήριο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους μεγάλους, ανοιχτούς χώρους στο σκάφος για την απόλυτη εμπειρία πολυτελούς γιοτ. Εκτός από καθαρή χαλάρωση, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ποικιλία παιχνιδιών νερού που είναι διαθέσιμα στο σκάφος, οπότε υπάρχει κάτι για όλους.

Με έδρα την Αθήνα, η O'Pari μπορεί να ταξιδέψει σε ολόκληρη τη Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο κατόπιν αιτήματος. Το O'Pari επιτρέπει στους επισκέπτες να ταξιδέψουν σε διάφορους προορισμούς, όπως η Κροατία, το Μαυροβούνιο, η Μάλτα, η Ιταλία καθώς και η Νότια Γαλλία. Κατά τη χειμερινή περίοδο, το O'Pari είναι διαθέσιμο για ναύλωση στην Καραϊβική.

4. La Datcha

Το La Datcha του Damen Yachting είναι πραγματικά μια σπάνια φυλή γιοτ. Σχεδιασμένο για να φτάσει σε απομονωμένες περιοχές του πλανήτη, σε μια σειρά από κλίματα, οι επισκέπτες βιώνουν μια ισορροπία περιπέτειας και πολυτέλειας.

Με χώρο για δύο ελικόπτερα επί του σκάφους, δύο διαγωνισμούς προσγείωσης, δύο εκθεσιακά RIB και δύο σκούτερ χιονιού, το γιοτ προσφέρει μια εμπειρία στη ζωή, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν τις πιο κρυφές περιοχές του κόσμου. Εκτός από αυτό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το τζακούζι στο κατάστρωμα ή να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας με ένα χαλαρωτικό ντους ή μασάζ στην ειδική αίθουσα περιποίησης. Για πιο δραστήριους επισκέπτες, υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με θέα στη θάλασσα, καθώς και ένα πιστοποιημένο κέντρο καταδύσεων.

5. Βέλος

Το Feadship’s Arrow ανεβάζει τα υπερ -σκάφη σε άλλο επίπεδο. Είναι γνωστή για τους εντυπωσιακούς εσωτερικούς της ανοιχτούς χώρους που δημιουργούν τα τέλεια σημεία για συναναστροφές και διασκέδαση. Σχεδιασμένο από το H2, το γυαλιστερό του φινίρισμα παρουσιάζει μια κομψή και κομψή εμφάνιση που ταιριάζει σε διάφορα στυλ και γούστα. Οι χώροι του lounge διαθέτουν κυρτούς καναπέδες, δημιουργώντας μια πιο οικεία ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον υπέροχο χώρο ηλιοθεραπείας που διαθέτει τζακούζι, φούρνο πίτσας, μπάρμπεκιου και γυμναστήριο. Ωστόσο, το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της Arrow είναι το beach club της, το οποίο μετατρέπεται σε βραδινό ψυχαγωγικό σαλόνι σε επίπεδο θάλασσας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style 24.04.2024
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια 24.04.2024
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις

Ποια εποχή επιλέγουν οι περισσότεροι για να χωρίσουν

Σχέσεις 24.04.2024
Ο λόγος που συμβαίνει

Cocktail trends για το 2024

Food Χτες
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις Χτες
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind Χτες
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Body+Mind Προχτές
«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό

Style Προχτές
Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο

Ο βασικός «ένοχος» για καρδιακά προβλήματα

Body+Mind Προχτές
Πως μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση του