ΣΧΕΣΕΙΣ

«Όταν τελικά κατάλαβα τι σημαίνει το `δεν μου βγαίνει` που άκουγα από τους πρώην»

Μια έκφραση που μας έχει στοιχειώσει στα ερωτικά μας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
«Όταν τελικά κατάλαβα τι σημαίνει το `δεν μου βγαίνει` που άκουγα από τους πρώην»

Και έρχεται εκείνη η απαίσια στιγμή που ενώ έχεις καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου ή τον άνθρωπο που βγαίνεις, ακους από το στόμα του τη φράση «δεν μου βγαίνει» και αναρωτιέσαι ποιο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχίζεις τότε να παίζεις όλα τα σενάρια μέσα στο μυαλό σου, μα πως γίνεται να βγαίνουμε ένα μήνα και να μου λέει ότι δεν του βγαίνει, δηλαδή θα έπρεπε να το ξέρει από την αρχή; Εσύ πως κατάλαβες δηλαδή ότι σου αρέσει απευθείας; Και τι είναι αυτό που δεν του βγαίνει δηλαδή; Τι παραπάνω θέλει για να προχωρήσει μαζί σου; Είναι μια φάση δύσκολη, που θα σε προβληματίσει και θα κάνει τα πάντα να περάσουν από το μυαλό σου.

Το σίγουρο είναι πως  δεν πρέπει να πάρεις προσωπικά το ότι δεν του βγήκε. Δε σημαίνει ότι έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα, ότι δεν είσαι αρκετή, όμορφη ή έξυπνη, απλώς ο αλλός δεν ένιωσε αυτό το παραπάνω κλικ για να συνεχίσει μαζί σου. Μπορεί να είναι στη φάση του και να μην είναι σε θέση να ασχοληθεί παραπάνω, μπορεί να νόμιζε ότι θέλει αλλά στην πράξη να μην ένιωσε ότι θέλει τελικά την επαφή σας, μπορεί και γνωρίζοντας σε να μην ταίριαξε μαζί σου σαν χαρακτήρας. Όπως και να έχει, δεν είναι κακό το να μην του βγει και να στο πει. Είναι ανθρώπινο και σίγουρα θα έχει συμβεί και σε εσένα.

Σκέψου εκείνον τον τύπο τότε, που μπορεί να τον έβλεπες και να έλιωνες λόγω της ομορφιάς του, που είχε την τέλεια φωνή και την ευγένεια που σε λυγίζει και όμως για κάποιον λόγο δεν ένιωθες ασφάλεια μαζί του ή δεν μπορούσες να τον εμπιστευτείς και έτσι έκανες πίσω. Και εσένα τότε δεν σου βγήκε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν σου άρεσε και ότι δεν πέρασες καλά μαζί του.

Το να μας βγει με κάποιον, γίνεται φυσικά και ανεπαίσθητα. Δε θα πιεστεί κανείς από τους δυο για να κρατήσει επαφή, ούτε θα στέλνει μόνο ο ένας και όποτε θυμάται. Όταν σου βγει θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή και δε θα έχεις αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και να ξέρεις πως κάθε φορά που δεν του βγαίνει, είναι για καλύτερα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν  για εσένα, οπότε ο δρόμος σου μένει ανοιχτός για να σου βγει με εκείνον που θα ταιριάζεις πραγματικά.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, κάθε φορά που θα ακούς το δεν μου βγαίνει, κάνε μια αγκαλιά στον εαυτό σου, κράτα τα καλά και προσώρα για αυτόν που θα του βγει αμέσως μαζί σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 1098 / position2: 1739
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb