ΜΟΔΑ

Η Irina Shayk έκανε το πιο ωραίο style στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Το πανάκριβο κορμάκι και οι μαύρες αρβύλες που έκλεψαν τις εντυπώσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Irina Shayk έκανε το πιο ωραίο style στους δρόμους της Νέας Υόρκης
Photo via Yahoo.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Irina Shayk είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ωραίες και σeξι γυναίκες του πλανήτη, που ταράζει τον κόσμο με κάθε εμφάνιση της. Εκτός από την ασύλληπτη ομορφιά της, το 35χρονο super model έχει και απίστευτο style, που πάντα ξεχωρίζει.

Τελευταία δε, έκανε μια εμφάνιση που θαύμασε όλο το internet. Η ίδια εθεάθη στους δρόμους της ζεστής Νέας Υόρκης με ένα outfit τόσο casual, αλλά και σeξι, που μας έκανε να ζηλέψουμε. Φορώντας ένα χαμηλοκάβαλο τζιν και ένα μαύρο κορμάκι σε style κορσέ, η Irina απέδειξε ότι τα απλά looks είναι τελικά και τα πιο ηχηρά.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρες αρβύλες, ένα δερμάτινο μαύρο jacket και μια λευκή τσάντα. Για την ιστορία, ο κορσές της αξίζει περί τα 295 δολάρια και σίγουρα θα θέλαμε να τον φορέσουμε όλες.

Η Irina όμως βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας και για έναν άλλον λόγο, καθώς τα τελευταία νέα τη θέλουν ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ και πρώην σύζυγο της Kim Kardashian, Kanye West. Οι δυο τους φαίνεται να περνούν αρκετό χρόνο μαζί, μιας και απόλαυσαν παρέα τις διακοπές τους στη Γαλλία αρχές Ιουνίου, τις ημέρες των γενεθλίων του Kanye.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 569 / position2: 913
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb