LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

6 ιδανικά νησιά για κάμπινγκ που προσφέρουν low budget διακοπές

Επειδή φέτος οι διακοπές είναι επιτακτική ανάγκη όλων μας!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 7/6/2021 | 11:14

6 ιδανικά νησιά για κάμπινγκ που προσφέρουν low budget διακοπές
@mariastam_photography - instagram

Σε όποια ηλικία και να είσαι, ένα από τα πιο όμορφα πράγματα είναι να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση. Οι στιγμές που σου προσφέρει ένα μεσημέρι σε μια παραλία κάτω από τη σκιά των δέντρων, παρέα με κάποιο καλοκαιρινό φρούτο είναι πραγματικά ανεκτίμητες. Στιγμές που αν αργήσεις να ζήσεις για λίγο, το σώμα και το μυαλό θα τις αναζητούν! Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους να έρθεις κοντά στη φύση είναι οι διακοπές σε κάμπινγκ!

Τα τελευταία χρόνια τα οργανωμένα κάμπινγκ έχουν εξελιχθεί και παρέχουν σχεδόν τα πάντα... και κάτι παραπάνω! Την άμεση επαφή με τη φύση! Κάναμε ένα mini meeting στο γραφείο και αποφασίσαμε ποια είναι τα καλύτερα νησιά για κάμπινγκ (θα μιλήσουμε για οργανωμένο σε αυτό το άρθρο). Καταλήξαμε σε 6 νησιά που είναι ιδανικά για κάμπινγκ και που προσφέρουν low budget διακοπές. 

Σέριφος

Το όμορφο αυτό κυκλαδίτικο νησί έχει ένα από τα πιο γνωστά κάμπινγκ σε ένα στρατηγικό σημείο. Πάνω σε μια καταπληκτική αμμουδερή παραλία, και μόλις 300m με τα πόδια από το λιμάνι του νησιού (και τις στάσεις των λεωφορείων) το κάμπινγκ της Σερίφου είναι σίγουρα μια τέλεια λύση για low budget πραγματικές διακοπές! Είτε πας με τη σκηνή σου, είτε διαλέξεις να κλείσεις ένα από τα κατάλευκα μπανγκαλόου του οργανωμένου κάμπινγκ, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις τέλεια! 

Αμοργός

Τρία διαφορετικά οργανωμένα Κάμπιγκ έχει η Αμοργός, και αυτό είναι σίγουρα κάτι, που δείχνει ότι το νησί αυτό είναι το απόλυτο για τους campers! Εδώ έχεις πολλές επιλογές σχετικά με τι θέα θα έχει η σκηνή σου και είσαι σε ένα νησί που είναι από τα πιο αγνά των Κυκλάδων! Απείραχτο από το μαζικό τουρισμό και με παρθένα φύση, είναι μια ιδανική επιλογές για low budget αυθεντικές διακοπές! 


Αντίπαρος

Μικρές αποστάσεις, χρυσαφένιες παραλίες, κυκλαδίτικη κουζίνα και ένα οργανωμένο κάμπινγκ που είναι από τα καλύτερα που θα βρεις στη χώρα. Η Αντίπαρος είναι γνωστή για την αγάπη της στους campers και μπορείς άνετα να ξεκινήσεις από εδώ τις φετινές σου διακοπές σε σκηνή! Κατά τα άλλα το νησί δεν είναι σίγουρα το πιο φθηνό στις Κυκλάδες, όμως θα βρεις ότι χρειάζεσαι το κάμπινγκ και έτσι θα αποφύγεις τα περιττά έξοδα! 


Αστυπάλαια

Η Πεταλούδα του Αιγαίου έχει ένα οργανωμένο κάμπινγκ  με άπλετη σκιά, ένα μπαρ που θα σε δροσίζει, με οργάνωση σε όλα όσα πρέπει να είναι οργανωμένα και με μια παραλία κοντά στο κάμπινγκ ιδανική για τις πρωινές βουτιές σου! Είναι μόλις 2,6 χιλιόμετρα από το λιμάνι του νησιού, και εδώ το ωτοστόπ! 

Εύβοια

Αν έχετε κάποιο παιδάκι στην οικογένεια, στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο κάμπινγκ της Αγίας 'Αννας, θα νιώσετε ασφαλής! Το οργανωμένο κάμπινγκ εδώ έχει κάτι καταπληκτικές καμπάνες που είναι σαν να είσαι σε κάποιο resort! Το νησί έχει πολύ όμορφη φύση, καθαρές παραλίες και πάντα μπορείς να ανακαλύπτεις κάτι καινούριο. 


Σαμοθράκη

Το νησί αυτό δεν το ακούς συχνά και αυτό ...είναι ένα από τα θετικά του! Ανέγγιχτο και παρθένο, με υπέροχα φυσικά τοπία είναι μια όαση για όσους αγαπούν το κάμπινγκ. Κατά γενική ομολογία, εδώ τα κάμπινγκ δεν είναι τόσο καλά όσο είναι στις Κυκλάδες, όμως είναι τόσο καλά ώστε να μη σου λείψει τίποτα! Βάλτε και αυτό το υπέροχο νησί της λίστα σας με τους low budget προορισμούς, και καλά ταξίδια! 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind 19.04.2024
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style 19.04.2024
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια 19.04.2024
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Pets Χτες
Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Body+Mind Χτες
Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Ταξίδια Χτες
Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Style Χτες
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Body+Mind Χτες
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα