ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα καλύτερα apps για να διαλογιστείς σαν γκουρού

Βρες το κέντρο σου μέσα από απλά βήματα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα καλύτερα apps για να διαλογιστείς σαν γκουρού
Photo by cottonbro from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πνευματικότητα είναι κάτι πολύ όμορφο ππου αξίζει να ψάξεις μέσα σου, καθώς θα σε βοηθήσει να διώξεις το άγχος από την ζωή σου και θα σε κάνει να δεις αλλιώς τον εαυτό σου και κατ' επέκταση τον κόσμο που ζεις.

Για να μπορέσεις να την κατακτήσεις, θα πρέπει να εξασκηθείς στον διαλογισμό, που φυσικά θέλει τον χρόνο του για να λειτουργήσει. Έμείς όμως, σου έχουμε βρει τα καλύτερα apps για να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι και εσύ δεν έχεις παρά να τα κατεβάσεις στο κινητό σου και να τα δοκιμάσεις.

The Mindfulness App

Για εσένα που θέλεις να αδειάσεις το μυαλό σου και να διώξεις μακριά τα άγχη της ημέρας, αλλά και της ζωής σου γενικά, αυτή η εφαρμογή θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα σε βάλει σε έναν πιο πνευματικό δρόμο.

Headspace

Τα γραφιστικά του θα σε τρελάνουν, όπως και τα τμήματα του και οι γρήγοροι διαλογισμοί που σου δείχνει να κάνεις. Είναι κάτι σαν το γυμναστήριο για το μυαλό σου, μιας και οι δημιουργοί του βασίστηκαν στην ιδέα ότι το μυαλό σου είναι σαν ένα μυ που του αξίζει η κατάλληλη άσκηση και προσοχή.

Calm

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εν λόγω εφαρμογή είναι σαν μια πύλη προς την ηρεμία του μυαλού. Την έχουν κατεβάσει πάνω από 50.000.000 χρήστες παγκοσμίως και είναι το ιδανικό μέσο για εσένα που θέλεις να ανακουφιστείς από το άγχος, το στρες και θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τις κακές συνήθειες.

Buddhify

Αυτή η εφαρμογή σου δείχνει ότι μπορείς με λίγο διαλογισμό μέσα στη μέρα σου να κάνεις την διαφορά. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολύ χρόνο για να διαλογιστείς, αλλά μπορείς να το κάνεις όταν δεν μπορείς να κοιμηθείς ή όταν είσαι με έναν φίλο, όταν δε θέλεις να πιεις ή όταν έχεις διάλειμα από την δουλειά.

Sattva

Μέθοδοι διαλογισμού, μάντρας και γενικά αν θέλεις την απόλυτη πνευματικότητα στην καθημερινότητα σου, αυτή είναι η ιδανική εφαρμογή για εσένα. Επίσης σου δείχνει πόση πρόοδο έχεις κάνει χρησιμοποιώντας την και μπορείς να δεις πως είναι και η φυσική σου κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 552 / position2: 1134
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb