FITNESS

Η μισάωρη προπόνηση Hiit που θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος από όλο το σώμα

Ξεκίνα από σήμερα και βγες θεά στην παραλία
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η μισάωρη προπόνηση Hiit που θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος από όλο το σώμα
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άνοιξη μπήκε και εσύ θα σκέφτεσαι ότι σιγά σιγά πλησιάζει και το καλοκαίρι και ο καιρός που θα φοράς λιγότερα και θα κάνεις μπάνια στη θάλασσα. Αυτό είναι και το καλύτερο διάστημα για να ξεκινήσεις πάλι να προσέχεις ώστε να φτάσεις στα κιλά και στην εικόνα του κορμιού που θέλεις.

Φυσικά ξέρεις ότι η σωστή διατροφή παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, όπως φυσικά και η γυμναστική, που ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος σου αλλάζει τύπο, μιας και άλλες κοπέλες θέλουν να χάσουν λίπος, ενώ άλλες θέλουν να γυμναστούν περισσότερο.

Στην περίπτωση που νοιάζει να κάψεις λίπος και να χάσεις βάρος, τι καλύτερο από ένα πρόγραμμα hiit προπόνησης, το οποίο θα σε κάνει να χάσεις τα περιττα κιλά σου άμεσα και να δεις όλο σου το σώμα να αλλάζει. Το συγκεκριμένο είδος άσκησης είναι το καλύτερο για αδυνάτισμα γενικά, καθώς σε κάνει να ανεβάζεις παλμούς και να ιδρώνεις πολύ και αρκούν λίγα λεπτά προπόνησης μέσα στην ημέρα για να δεις σύντομα αλλαγές επάνω σου.

Είναι η λεγόμενη γυμναστική υψηλής έντασης, η οποία καίει λίπος από όλο το σώμα και δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να την κάνεις. Παρακάτω σου δίνουμε ένα βίντεο με μια τριαντάλεπτη προπόνηση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου και να δεις τις αντοχές σου, αλλά και το πως μπορείς να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βάλε τις φόρμες  και τα αθλητικά σου, πάτα play και ξεκίνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 540 / position2: 1289
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb