MAKEUP

Cloud Skin: Τι είναι το νέο trend στο μακιγιάζ;

Πως θα το πετύχεις;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Cloud Skin: Τι είναι το νέο trend στο μακιγιάζ;
@nikki_makeup

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα make up trends εμφανίζονται με ταχύτατους ρυθμούς. Απο το glass skin, μέχρι το dolphin skin, όλα αφορούν στο πως θα πετύχουμε το πολυπόθυτο face glow. Το Cloud Skin, αποτελεί το νέο trend στο μακιγιάζ που υπόσχεται λάμψη με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Τι ειναι το Cloud Skin

Ο όρος φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε αρχικά απο τον Dominic Skinner, MAC Cosmetics' global senior artist, ο οποίος εξηγεί στο Refinery29 ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό trend απο τα προηγούμενα. Είναι στην ουσία μια μίξη του skincare και του make up, με matte και γυαλιστερές υφές, δημιουργώντας κάτι πολυδιάστατο, όπως είναι τα σύννεφα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Australia (@elleaus)

Δεν είναι μόνο creamy και “υγρό”, αλλά έχει και ματ στοιχεία. Είναι dewy, glowing και matte, σε αντίθεση με τα trends που θέλουν την υπερβολική γυαλάδα στο πρόσωπο. Το είδαμε, μάλιστα, και στη London Fashion Week στα Shows των Matty Bovan και Richard Malone. Μάλιστα, εταιρείες ομορφιάς έχουν αντλήσει έμπνευση απο αυτήν την τάση και ονόμασαν ορισμένα προϊόντα τους με τη λέξη “cloud”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗLondon Fashion Week Beauty Trends ΦΕΒ 24, 2021

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Πως θα το κανεις

Αρχικά, πρέπει να προετοιμάσεις το πρόσωπό σου με ένα primer, η μια super ενυδατική κρέμα. Στη συνέχεια, βάζεις ένα shimmering face oil με γυαλάδες (αν δεν έχει strass το primer σου). 

Το επόμενο βήμα είναι το foundation σε stick μορφή, που το απλώνεις με ένα πινέλο. Χρησιμοποιείς την setting powder σου σε συγκεκριμένα σημεία μόνο, όπως τα μάγουλα, το μέτωπο και τη μύτη, ώστε να γίνουν λίγο πιο ματ. Έτσι, θα έχεις δυο διαφορετικές υφές στο πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jade Kendle-Godbolt (@lipstickncurls)

Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα highlighter χωρίς γυαλάδα, μόνο για να φωτίσεις τα τα σημεία που χρησιμοποιείς κανονικά το highlighter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 162 εβδομάδες
London Fashion Week Beauty Trends
Τα πιο hot trends κατευθείαν απο τα shows του Λονδίνου
Λουκία Σανιδά
Skin care Πριν 161 εβδομάδες
Τι είναι το “Regencycore” make up Trend της σειράς Bridgerton;
Το trend που θέλουμε να δοκιμάσουμε
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb