ΣΧΕΣΕΙΣ

Το μήνυμα που δεν πρέπει να στείλεις σε κανέναν άντρα

Ειδικά αν τον θέλεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το μήνυμα που δεν πρέπει να στείλεις σε κανέναν άντρα
Φωτογραφία από τον χρήστη Anna Shvets στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, ειδικά την πέριοδο της πανδημίας και του lockdown, όπου όλοι δυσκολεύονται και σε όλους βγαίνουν ψυχολογικά. Επομένως είναι πιθανό και εσύ να μην είσαι στην πιο καλή ψυχική κατάσταση καιο να διαχειρίζεσαι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Και η έλλειψη ανθρώπινης επαφής επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο πλέον και όλα έχουν περάσει στα μηνύματα και τα social media, όπου εκεί και αν λέγονται πολλά. Επιπλέον, η απόσταση δημιουργεί συχνά παρεξηγήσεις με αποτέλεσμα οι σχέσεις να περνάνε κρίσεις και λογομαχίες.

Όμως, όσο και να έχεις θυμώσει με το ταίρι σου και όσο και να έχεις στεναχωρηθεί, υπάρχει μια κίνηση που είναι καλύτερα να αποφύγεις, καθώς θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα στο μεταξύ σας και δεν υπάρχει και λόγο ςνα συμβεί αυτό, αφού μπορείς όταν δεις τον άλλον να μιλήσετε από κοντά και το θέμα να λυθεί.

Αυτό που συμβουλεύουν λοιπόν οι ειδικοί, είναι να μην στείλεις το κλασικά μήνυμα κατεβατού, στο οποίο κατηγορείς τον άλλον και δείχνεις ξεκάθαρα πόσο θλιμμένη και απεγνωσμένη είσαι. Ούτως ή άλλως, να ξέρεις ότι αυτά τα μηνύματα μένουν σχεδόν πάντα αναπάντητα και κάποιες φορές δεν τα διαβάζουν καν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 545 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb