CELEB STYLE

Οι αλλαγές στην εμφάνιση της Julia Roberts από το 1980 ως σήμερα

Από τα μαλλιά έως το ντύσιμο, αποδομούμε το style της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι αλλαγές στην εμφάνιση της Julia Roberts από το 1980 ως σήμερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν σκέφτεστε το Χόλιγουντ, δεν μπορείτε παρά να σας έρθει στο μυαλό η Julia Roberts!

Η βραβευμένη ηθοποιός έχει γοητεύσει τους θαυμαστές με το αξέχαστο χαμόγελό της, την αβίαστη αίσθηση του στυλ της και της φινέτσας, και φυσικά τις θρυλικές ηρωίδες που έπαιξε. Από τότε που εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η Pretty Woman έχει κάνει τους θαυμαστές να ερωτευτούν τόσο εντός όσο και εκτός της οθόνης.

Γεννημένη στις 28 Οκτωβρίου 1967, από τους αείμνηστους γονείς της, Walter Grady Roberts και Betty Lou Bredemus, η ίδια από μικρή ακόμα λαχταρούσε να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη μια μέρα, και έτσι έφυγε από το σπίτι της για να κυνηγήσει μια λαμπρή καριέρα στη Νέα Υόρκη μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο. Αφού καθιερώθηκε ως εξέχουσα ηθοποιός στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η Roberts δούλεψε σταθερά καθ 'όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, πρωταγωνιστώντας σε μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες μέχρι σήμερα, όπως η Pretty Woman, το Notting Hill, το Sleeping with the Enemy, το My Best Friend's Wedding και το Stepmom. 

Αυτό που άλλαξε σίγουρα, ήταν οι εμφανίσεις της! Πολλές, διαφορετικές και αρκετές εξ αυτών άφησαν εποχή! Πάμε να δούμε μερικές;

Go natural, με τα φυσικά κατσαρά της μαλλιά στις αποχρώσεις του καστανού και ανδρόγυνo look που είναι ένα από τα αγαπημένα της ούτως ή άλλως.

Η Julia κόβει τα μαλλιά της, και παίζει ανάμεσα στο ξανθό και το κόκκινο - και αρχίζει να αφήνει πίσω σταδιακά τα κοστούμια για ένα πιο girly και σούπερ θηλυκό στυλ εκεί στις αρχές του 90. 

Τα μαλλιά της μακραίνουν ξανά και αρχίζει να εναλλάσει το στυλ της ανάμεσα στο πιο boy chic ντύσιμο και το κλασικό feminine.

Τέλη της δεκαετίας του 90 και αρχές του 2000,η Julia συμβαδίζει με τη μόδα της εποχής και φορά κυρίως φορέματα (και γίνεται ξανθιά).

Από τις αρχές του 2000 κι έπειτα η ίδια αρχίζει να έχει ένα πιο συνεπές λουκ και εδώ και δέκα χρόνια καταστάλλαξε στα μακριά ξανθά μαλλιά! Μας αρέσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 424 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb