ΜΟΔΑ

Η τσάντα από την IKEA που κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ και θα φορεθεί πολύ την άνοιξη

Ανθεκτική, με φοβερά σχέδια και πολύ βολική για την καθημερινότητα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η τσάντα από την IKEA που κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ και θα φορεθεί πολύ την άνοιξη
Photo via Shutterstock

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην IKEA μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα. Για το σπίτι αλλά και για σένα. Από ένα κομψό έπιπλο και διακοσμητικό, μέχρι και πράγματα για προσωπική χρήση.

Η IKEA έχει τα πάντα για το σπίτι, αυτό είναι γνωστό. Φανταζόσουν όμως ότι θα είχε και την απόλυτη τσάντα της άνοιξης και μάλιστα με τιμή φθηνότερη από 1 ευρώ;

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δημιούργησε ένα προϊόν που δε θα πίστευε ποτέ ότι θα εντόπιζαν και θα αγαπούσαν οι fashionistas για τις εμφανίσεις τους. Και όμως, το θαύμα συνέβη, μιας και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από οικολογικές τσάντες, πολύ ανθεκτικές και πρακτικές για καθημερινή χρήση, σε σούπερ σχέδια, που όπως όλα δείχνουν, θα γίνει ανάρπαστη τη φετινή άνοιξη.

Photo via IKEA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πλαστικές αυτές τσάντες, που ονομάζονται SKYNKE, κοστίζουν μόλις 0,99 ευρώ και είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώμενο πολυεστέρα, κυρίως από μπουκάλια. Όσο για το μέγεθος τους, είναι ιδανικό για να μεταφέρεις τα ψώνια σου από το σούπερ μάρκετ, αλλά και να βάζεις όλα σου τα πράγματα κάθε φορά που βγαίνεις βόλτα.

Photo via IKEA

Έχει διπλά χερούλια, ανάλογα για το αν θέλεις να την κρατά στο χέρι ή να τη φοράς στον ώμο σου και μπορείς να την τυλίξεις και να την αποθηκεύσεις, μέχρι να την χρησιμοποιήσεις ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 332 / position2: 881
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb