SKIN CARE

Valentine’s Beauty gifts που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου

Ευκαιρία για λίγο self pampering
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Valentine’s Beauty gifts που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και μας υπενθυμίζει ακόμα περισσότερο ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Μιας και είμαστε στο σπίτι, μια beauté Sunday μας χρειάζεται για να ξεκινήσουμε όμορφα την εβδομάδα μας. Σου έχω μερικές προτάσεις για να ανανεώσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου όπως του αξίζει. Παρακάτω θα δεις κάποια αγαπημένα μου προϊόντα.

My Way Eau De Parfum, Armani

Το άρωμα που έχω αγαπήσει τον τελευταίο καιρό, με νότες Ινδικού γιασεμιού, άνθη πορτοκαλιάς και βανίλια Μαδαγασκάρης. Το My Way, υπόσχεται να μας ξαναταξιδέψει έστω και νοερά στα αγαπημένα μας μέρη. Plus, είναι eco friendly, καθώς το μπουκαλάκι του είναι ανακυκλώσιμο και επαναγεμιζόμενο.

Αγόρασέ το εδώ

Me, Luv me shadow palette, Nyx Cosmetics

Οι παλέτες σκιών είναι πάντα μια καλή επένδυση και εφόσον αυτήν την περίοδο φοράμε τη μάσκα, δίνουμε περισσότερη σημασία στο make up των ματιών μας. Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να “παίξεις” με τα χρώματα, η limited edition παλέτα της NYX, σε βοηθά να γίνεις δημιουργική. Μάλιστα, η συσκευασία είναι εμπνευσμένη από ερωτικά γράμματα!

Αγόρασέ το εδώ

Powder Kiss Lipstick- Lasting Passion, MAC Cosmetics

Τα κραγιόν της MAC έχουν αγαπηθεί από όλες μας και ειδικότερα οι αποχρώσεις του κόκκινου. Το powder kiss lipstick είναι ματ και ενυδατικό ταυτόχρονα και θα σου αφήσει την αίσθηση ενός lip balm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγόρασέ το εδώ

Luna Foreo

Τα beauty gadgets έχουν λάβει μια θέση στην καρδιά μου, ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο. To Luna της βραβευμένης σουηδικής εταιρείας FOREO, έχει γίνει το αγαπημένο της Miley Cyrus και της Drew Barrymore. Πρόκειται για μια επένδυση που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα treatment προσώπου στο σπίτι.

Αγόρασέ το εδώ

Hair Sleeping Mask, Sephora

Επειδή κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα μαλλιά μας θέλουν extra περιποίηση, δεν παραλείπουμε τις συχνές μάσκες ομορφιάς. Η Hair Sleeping mask δρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ενυδατώνονται ακόμα περισσότερο.

Αγόρασέ το εδώ

Essie- Aperitif 

Το κλασικό αγαπημένο κόκκινο της Essie, για home mani-pedi, έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου βερνίκια νυχιών.

Αγόρασέ το εδώ

Κρέμα χεριών Ultimate Strength Hand Salve, Kiehl’s

Με το κρύο και το συχνό πλύσιμο, τα χέρια μας ξηραίνονται πολύ περισσότερο αυτόν τον καιρό. Η Ultimate Strength Hand Salve είναι η κατάλληλη για την εντατική ενυδάτωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων χεριών.

Αγόρασέ το εδώ

Candle Baies Dancing Oval, Diptique

Από τα δώρα στον εαυτό μου δε θα μπορούσε να λείπει σίγουρα ένα κερί, καθώς έχω τρέλα με αυτά. Η επετειακή συλλογή Dancing Ovals για τα 60 χρόνια της Diptique, αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά της. Επιπλέον, όταν τελειώσει το κερί θα χρησιμοποιήσω το βαζάκι ως διακοσμητικό στο bodoir μου.

Αγόρασέ το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 911 / position2: 2305
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb