SKIN CARE

Η Hailey Bieber ετοιμάζει το δικό της beauty brand

Ακόμα μια star στον χώρο της ομορφιάς
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Hailey Bieber ετοιμάζει το δικό της beauty brand
@haileybieber

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε συνεχώς νέες beauty εταιρείες να εμφανίζονται στον ορίζοντα. Μάλιστα, πολλές από αυτές ανήκουν σε stars του Hollywood, ή της μουσικής βιομηχανίας. Την προηγούμενη χρονιά, η Jennifer Lopez δημιούργησε το “JLo Beauty” , η  Selena Gomez το “Rare Beauty”, και η Alicia Keys το “Keys Soulcare”. Ενω λίγο παλαιότερες στην βιομηχανία της ομορφιάς είναι η Lady Gaga (Haus Laboratories), η Jessica Alba (The Honest Company) και φυσικά, η Rihanna με το αγαπημένα μας “Fenty Beauty”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Όπως φημολογείται, και η Hailey Bieber ξεκινά το δικό της brand με τίτλο “Rhode”, εμπνευσμένο από το δεύτερο όνομά της (Hailey Rhode Baldwin Bieber). Αν και το μοντέλο δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τίποτα σχετικά με αυτό το εγχείρημα, φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ήδη λογαρισμός στο instgram με αυτήν την επωνυμία. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, το θα λανσάρει skincare, make up, προϊόντα για το σώμα και τα μαλλιά.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να δημιουργήσει το δικό της brand, καθώς είχε ξαναπροσπαθήσει πριν από μερικά χρόνια να κατοχυρώσει το όνομα “Bieber Beauty”, αλλά η διαδικασία δεν προχώρησε λόγω του brand που είχε δημιουργήσει ο σύζυγός της.

Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb