SKIN CARE

6 beauty μυστικά που οι Kardashians δεν ξεχνούν ποτέ

Αν κάνουν κάτι καλά είναι να φροντίζουν για την εικόνα τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
6 beauty μυστικά που οι Kardashians δεν ξεχνούν ποτέ
@kimkardashian

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Kardashian Squad είναι εδώ για να σου μάθει τα μυστικά της ομορφιάς της!

Ενυδάτωση

Η Kim Kardashian είναι η μαμά της ενυδάτωσης. "Ακόμη κι αν έχω βάλει ενυδατική, μετά από λίγες ώρες, απλά ξαναβάζω". Η κατάλληλη ενυδάτωση αποτρέπει το τράβηγμα και το αίσθημα κνησμού και προσφέρει στην επιδερμίδα σου το σωστό περιβάλλον για να είναι υγιής και να μην γεμίζει ρυτίδες. Το καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι ελαστικό και απαλό!

Όχι υπερβολικό μακιγιάζ

Η Kendal Jenner, παρά το γεγονός πως είναι μοντέλο και έχει καθίσει στις καρέκλες των καλύτερων make up artists του πλανήτη για να τη βάψουν έχει έναν χρυσό κανόνα. "Φυσική ομορφιά, φυσικά χρώματα, χείλη βαμμένα στο χρώμα τους, επιδερμίδα διάφανη και όχι παραφορτωμένη, ελάχιστο ρουζ".

Πάντα να φοράς αντηλιακό

"Μπορεί να ξεχάσω τα πάντα αλλά όχι το αντηλιακό μου" επιμένει η Kourtney Kardashian που έχει πάντα μαζί της, στην τσάντα της, ένα αντηλιακό που βάζει στο πρόσωπο αλλά και στα χέρια της (ένα μυστικό που της έμαθε η Khloe). Και αρκετά σημαντικό - μία κρέμα προσώπου ακόμα και αν αναγράφει ένα δείκτη προστασίας SPF σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αντηλιακό προσώπου ακόμα και το χειμώνα!

Το contouring το σωστό

Αν δεν μπορείς να το κάνεις σωστά τότε μην το κάνεις καθόλου. Ωστόσο μπορείς να δοκιμάσεις το τρίπτυχο της Khloe (που της το έμαθε παλαιότερα η Kim) βάλε το πινέλο να περάσει από τη γραμμή των μαλλιών, τα ζυγωματικά και το πηγούνι!

Βaking, η νέα μόδα

Όπως το φαγητό, χρειάζεται ψήσιμο, έτσι και το μακιγιάζ, εφόσον ολοκληρωθεί θέλει έπειτα το χρόνο του να... ψηθεί. Κοινώς αφού κάνεις το μακιγιάζ σου εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου ένα αρκετά παχύ στρώμα πούδρας σε μορφή σκόνης. Την αφήνεις για μερικά λεπτά. Έπειτα, με ένα φαρδύ πινέλο την αφαιρείς σταδιακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 1818 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb