ΣΧΕΣΕΙΣ

Submarining: Η νέα μόδα στο dating που δεν θες να σου συμβεί

Ή μάλλον θα σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, απλά δεν ήξερες πως... έχει όνομα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Submarining: Η νέα μόδα στο dating που δεν θες να σου συμβεί
Photo by Samantha Kandinsky from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λες και ο κόσμος δεν ήταν αρκετά περίπλοκος, φαίνεται ότι όσοι μας αρέσουν έχουν βρει έναν νέο τρόπο για να φέρονται και που προκαλεί μπερδέματα και ασαφή όρια - τέτοια που είναι δύσκολο για κάποιον να εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Ghosting, gatsbying, stashing - η λίστα συνεχίζεται. Submarining!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro.co.uk, το νέο φαινόμενο είναι αρκετά κοντά στην μέθοδο του ghosting. Mόνο που στο ghosting το έτερον ήμισι δεν επιστρέφει. Εδώ έχουμε την περίπτωση κάποιου που εξαφανίζεται και επιστρέφει μετά από πολύ καιρό. Είναι μάλιστα εκείνη η αδιανόητη περίπτωση που κάποιος κάνει come back μετά από μήνες με μια φτηνή ή εντελώς άκυρη δικαιολογία, ζητά συγγνώμη (ή και όχι) και θεωρεί αυτονόητο πως μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου.

Μετά από μήνες μηδενικής επαφής, το εν λόγω άτομο, σαν... υποβρύχιο θα μπει για άλλη μια φορά στα DM σας χωρίς να συνειδητοποιήσει πως κάποιος που φεύγει χωρίς λόγο ή με υπόγειο τρόπο σαν κλέφτης, δεν έχει δικαιολογία και δεν έχει και κάποιο νόημα να ασχοληθείς μαζί του.

Όχι μόνο είναι αρκετά αλαζονικό από αυτούς να περιμένουν ότι εξακολουθείτε να σας ενδιαφέρουν όλο αυτό το διάστημα, αλλά πάνω απ 'όλα, είναι αγενές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 307 / position2: 1044
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb