ΜΟΔΑ

Έτσι θα αγοράζεις πάντα τα σωστά παντελόνια χωρίς να τα δοκιμάσεις

Θα σου λύσει τα χέρια με τις διαδικτυακές αγορές
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι θα αγοράζεις πάντα τα σωστά παντελόνια χωρίς να τα δοκιμάσεις
Φωτογραφία από τον χρήστη NEOSiAM 2020 στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα με την πανδημία, μπορεί τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, αλλά πολύς κόσμος αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τα δοκιμαστήρια, καθώς η πανδημία είναι παντού και όσο περισσότεροι επισκέπτες περνούν από αυτό, τόσο πιο πιθανό είναι να διαδοθεί ο ιός, παρά τα μέτρα που μπορεί να παίρνουν τα καταστήματα.

Ειδικά στις μεγάλες αλυσίδες, που οι ουρές τους είναι τεράστιες, το μόνο που δε θέλεις είναι να κάθεσαι και να περιμένεις πότε θα μπορέσεις να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου τζιν. Πολλές φορές όμως το να πάρεις ένα νούμερο που νομίζεις ότι σου κάνει, αποδεικνύεται κακή σκέψη, καθώς τελικά είναι εντελώς λάθος.

Όσον αφορά δε τα παντελόνια, είναι αυτά που έχουν το  μεγαλύτερο θέμα, καθώς αν σου κάτσει μικρό δε θα μπορείς να το βάλεις γιατί θα σε πιέζει, ενώ αν είναι πολύ μεγάλο δε θα στρώνει καλά και θα σου πέφτει.

Υπάρχει όμως ένα πολύ απλό κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε κάνει να επιλέγεις πάντα το σωστό νούμερο παντελονιού, χωρίς να χρειαστεί να το δοκιμάσεις. Διάβασε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις παρακάτω και δε θα πέσεις ποτέ έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά πάρε ένα τζιν παντελόνι και επειτα ξεδίπλωσε το και πέρνα τη μέση του γύρω από το λαιμό σου. Πιάσε τις δυο πλευρές της μέσης του και προσπάθησε να ακουμπήσεις τη μια με την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις να μετράς σωστά τη μέση του τζιν, αλλά και όλων των παντελονιών, που δεν είναι χαμηλοκάβαλα.

Αν οι άκρες του παντελονιού δεν ενώνονται, τότε σημαίνει ότι έχεις επιλέξει μικρότερο νούμερο παντελονιού, ενώ αν ενώνονται τότε έχεις βρει το σωστό νούμερο.

Τόσο απλό και τόσο σωτήριο, που θα αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 618 / position2: 1079
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb