SKIN CARE

Cleanser ή μαντιλάκια καθαρισμού: Ποια μέθοδος ντεμακιγιάζ είναι τελικά η καλύτερη;

Πως θα σώσεις το δέρμα σου από την αφυδάτωση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Cleanser ή μαντιλάκια καθαρισμού: Ποια μέθοδος ντεμακιγιάζ είναι τελικά η καλύτερη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυο από τους πιο διαδεδομένους τρόπους για να ξεβαφτείς, είναι είτε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, είτα cleanser. Πρέπει όμως να μάθεις πως επιδρά το καθένα στην επιδερμίδα του προσώπου σου, ώστε να επιλέξεις εκείνο που θα το περιποιηθεί καλύτερα και θα σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή.

Πολλές είναι οι γυναίκες που σαν πρώτο βήμα αφαίρεσης του μακιγιάζ τους, ξεκινούν με τα μαντηλάκια καθαρισμού και παρά το ότι είναι ένας πολύ βολικός τρόπος, το κακό που κάνουν στο πρόσωπο σου θα σε κάνει να τα ξεχάσεις μια και καλή.

Η τακτική αυτή, είναι πολύ βολική για τις διακοπές, το camping ή κάποια έκτακτη περίπτωση που σου έχουν τελειώσει όλα τα άλλα καθαριστικά, κατά τα άλλα, ούτε αφαιρεί το μακιγιάζ σου αποτελεσματικά, ούτε καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα σου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η διαδικασία αφαίρεσης του μακιγιάζ θα πρέπει να ξεκινά με ένα αφρώδες ή κρεμώδες καθαριστικό, ώστε να καθαρίσεις αποτελεσματικά την επιφάνεια του προσώπου σου, χωρίς να διασκορπίσεις ρύπους και προϊόντα βαψίματος, όπως κάνουν τα μαντηλάκια. Έπειτα, θα πρέπει να πλένεις το πρόσωπο σου με ένα cleanser, με το οποίο θα κάνεις κυκλικό μασάζ τουλάχιστον 30 δευτερολέπτων στο πρόσωπο σου, ώστε να προλάβει να δράσει και να καθαρίσει βαθιά τους πόρους σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν δεν έχεις καθαρίσει βαθιά το πρόσωπο σου, τότε τα προϊόντα περιποίησης που θα βάλεις μετά, όπως μια ενυδατική ή ένα σέρουμ, δεν μπορούν να απορροφηθούν εντελώς και άρα δεν μπορούν να δράσουν όπως πρέπει.

Στην περίπτωση που η επιδερμίδα σου έχει τάσεις ακμής ή εμφανίζει συχνά μαύρα στίγματα, τότε αυτή είναι η ρουτίνα που θα πρέπει να ακολουθείς πριν αό τον ύπνο και να ξέρεις ότι η αλλαγή που θα δεις στο πρόσωπο σου, θα είναι τεράστια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 537 / position2: 1269
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb