ENTERTAINMENT

Σκορδά ‑ Λιάγκας: Το love story που οδήγησε στην τηλεθέαση, ο χωρισμός και η επιστροφή

Η αρχή, το τέλος και η... αρχή ξανά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σκορδά ‑ Λιάγκας: Το love story που οδήγησε στην τηλεθέαση, ο χωρισμός και η επιστροφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυο διαφορετικοί χαρακτήρες με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό», ξανά μετά από 4 χρόνια. Οι δυο τους όμως πέρα από την κοινή επιτυχία μοιράστηκαν και μια κοινή ζωή.

Όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 ίσως δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν αυτή τη συνέχεια, το χωρισμό, τις συνεργασίες και την μεγάλη του επιστροφή στο τηλεοπτικό και μόνο πλευρό της.

Όταν η Φαίη Σκορδά (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER γνώρισε τον Γιώργο Λιάγκα και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟ Γιώργος Λιάγκας, ξαφνικά στο πλατό του «Πρωινού» ΙΑΝ 13, 2021

Ο μεγάλος επόμενος σταθμός της καριέρας αλλά και της ζωής τους έπειτα, ήταν όταν το ζευγάρι πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA ήταν το «Πρωινό MOU». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι το 2016 οι δυο τους ήταν μαζί και στη ζωή και στα τηλεοπτικά. Κατά τον έγγαμο βίο τους, το ζευγάρι απέκτησε και τα δύο τους παιδιά, τον Δημήτρη Λιάγκα και τον Γιάννη Λιάγκα. 

Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μαζί μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». 

Έπειτα ήρθε ο χωρισμός, αφού το Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου και εννέα χρόνια σχέσης.

"Βρίσκονταν καθημερινά στη δουλειά πάνω από 13 ώρες τη μέρα και μετά σπίτι. Αυτό έφερε την τριβή στη σχέση τους. Συχνά μετέφεραν στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς. Δεν έβαζαν όρια ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή και αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα. Άλλωστε, ο Γιώργος και η Φαίη ήταν το πρώτο ζευγάρι που μετέφερε τη σχέση του στο γυαλί και αυτό έγινε μπούμερανγκ" είχαν πει τότε οι φίλοι τους.

Ο χωρισμός έγινε γνωστός μέσα από την κοινή τους δήλωση στην εφημερίδα Real και έπειτα όλα πήραν το δρόμο τους.  Έκτοτε και μέχρι σήμερα, η παρουσιάστρια είχε αναλάβει μόνη της την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής. Τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος τα επόμενα χρόνια σχολίασαν τη σχέση και το διαζύγιό τους σε κάθε συνέντευξη που παραχωρούσαν και φαινόταν πως, μετά από μια κοινή ζωή αυτό που έμεινε απαράλλαχτο είναι η κοινή εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλο.

"Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δεν το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ό,τι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια", είχε πει η παρουσιάστρια.

Η ίδια πάντως μετά την μεγάλη αποκάλυψη πως ο ίδιος ο Γιώργος επιστρέφει στη θέση του δίπλα της στην εκπομπή είπε: "Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε";

Πάντως, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, το "μαζί" και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και όντως, κάπως έτσι φαίνεται πως οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 167 εβδομάδες
Ο Γιώργος Λιάγκας, ξαφνικά στο πλατό του «Πρωινού»
«Καλώς τον, ήρθες για τα κεφτεδάκια»; Του είπε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 273 / position2: 1248
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb