ΜΑΛΛΙΑ

Τα χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις βροχερές ημέρες

Αν έχεις θέμα με την υγρασία και το φριζάρισμα, τότε θα σωθείς
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις βροχερές ημέρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανδημία μπορεί να έχει κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του, όμως υπάρχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε κάνουν να βγαίνεις. Τώρα δε, που οι μέρες με βροχή είναι κομμάτι της καθημερινότητας, χρειάζεσαι αντίστοιχα και τα κατάλληλα ενδύματα και υποδήματα για να μην γίνεις παπί. Εξίσου ενοχλητική όμως είναι η υγρασία και για τα μαλλιά σου, αφού δεν κάθονται με τίποτα.

Το φριζάρισμα, το κόλλημα στο κεφάλι σαν να έχουν λαδώσει και η απαίσια μορφή που παίρνουν τις βροχερές ημέρες είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας. Υπάρχουν όμως τρία χτενίσματα που θα σε σώσουν πραγματικά, καθώς θα κρατήσουν το μαλλί σου τιθασευμένο και θα σε δείχνουν πολύ στιλάτη και όμορφη.

Τσέκαρε τα εδώ:

Κλαμεράκι

Το γνωστό αξεσουάρ που μπορεί να σνομπάρεις, αλλά έχει έρθει ξανά στην μόδα μέσα από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και είναι ιδαίτερα πρακτικό για το κεφάλι σου, καθώς πιάνει τέλεια και σταθερά τα μαλλιά σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις έναν σικ κότσο σε στιλ μπανάνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsie Wybrow (@imchelsierose)

Wet Look

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ stylish επιλογή, ειδικά αν έχεις πρόσωπο με γωνίες, θα δείχνεις τόσο θεά και chic. Μια χαμηλή κοτσίδα με χωρίστρα στο πλάι και εφέ wet look, είναι ιδανική για εσένα που πηγαίνεις στο γραφείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Bubble Ponytail

Μια εναλλακτική παραλλαγή της αλογουάρας, η οποία είναι μεγάλο trend τα τελευταία χρόνια και ενώ γίνεται πολύ απλά, δείχνει πολύ εντυπωσιακή. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι πολλά λαστιχάκια και είσαι έτοιμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Louise Thomas (@sara_waiste)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 741 / position2: 3006
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb