ΒETTER LIFE, BETTER ME BETTER LIFE

Μήπως το περιβάλλον σου σε εμποδίζει να εξελιχθείς;

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μήπως το περιβάλλον σου σε εμποδίζει να εξελιχθείς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δρόμο προς την κορυφή θα βρεθούν πολλοί που θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την πορεία σου, δικαιολογώντας έτσι τη δική τους ανεπάρκεια. Δεν είναι εύκολο κάποιος να ξεχωρίσει από όσους επιθυμούν να παραμείνουν και να καθηλώσουν και εσένα σε εμβρυακό στάδιο συναισθηματικής ανάπτυξης.

Υπερασπίσου τις επιλογές σου και μην νιώθεις ενοχές επειδή περιμένεις περισσότερα από εσένα. Όσοι βάζουν υψηλότερους στόχους δεν είναι ανικανοποίητοι ή πλεονέκτες. Είναι όσοι γνωρίζουν πως έχουν φτιαχτεί για αυτόν το στόχο. Και δεν διστάζουν να κλείσουν τα αυτιά στην κριτική του κοντόφθαλμου περίγυρου. Πόσο περίεργο ή αλαζονικό είναι, λοιπόν, για κάποιον να θέλει να γίνει καλύτερος;

Η εξέλιξη είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας, ραμμένο στην ούγια μας από τη γέννησή μας κιόλας. Εμείς, όμως, κομπιάζουμε, διστάζουμε, κάνουμε πίσω. Από το φόβο της κριτικής των τρίτων, αναχαιτίζουμε αναίτια την προσωπική μας πορεία προς τους μικρούς ή μεγάλους θριάμβους μας. Και όταν στον τελικό λογαριασμό αντικρίζουμε πόσο λειψοί παραμείναμε από φόβο, σπάμε.

Δεν είναι κόντρα στη φύση μας να θέλουμε το καλύτερο, να θέλουμε να φύγουμε από αυτή τη ζωή άδειοι, λειψοί, ανικανοποίητοι. Όταν αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε όλα όσα μας ωριμάζουν και μας επεκτείνουν, δεν θα φοβόμαστε πια να είμαστε οι διαφορετικοί. Διάλεξε αν θέλεις να είσαι ο παράταιρος που δεν κάνει κιμά την ψυχή και το μυαλό του στη μηχανή της συλλογικής αδράνειας ή ο συμβατικός που χάνεται κάθε μέρα άπραγος στη ρουφήχτρα της καθημερινότητας.

Όσο μεγαλύτερες αντιστάσεις συναντάς, τόσο περισσότερο ανέρχεσαι σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσο λιγότερες mainstream προσδοκίες έχεις από εσένα και όσο ξεστρατίζεις από το πλήθος, τόσο περισσότερο θα δικαιώνεις τον εαυτό σου από τις ωραίες και μεγάλες προσπάθειές σου να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου!

Eσύ θα αφήσεις την κριτική των τρίτων να σε κρατήσει πίσω ή θα βάλεις για το νέο έτος ακόμα πιο υψηλότερους στόχους;

Νικόλας Ουρανός, ACC
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής, Life & Relationship Coach

Υ.Γ: 
Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ξαφνικά Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!
Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 1082 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb