BED TALK

Αυτό είναι το σημείο για το καλύτερο σeξ στο σπίτι σου

Άναψε την ερωτική φλόγα στην καραντίνα και ζήσε ξανά το μεγάλο πάθος του πρώτου καιρού
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτό είναι το σημείο για το καλύτερο σeξ στο σπίτι σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος του σπιτού όπου το ζευγάρι κοιμάται και κάνει σeξ. Αυτό είναι πασίγνωστο εδώ και αιώνες. Υπάρχει όμως ένας χώρος στο σπίτι, που είναι καλύτερος από αυτό το δωμάτιο, καθως φουντώνει περισσότερο την φλόγα ανάμεσα στους δυο συντρόφους.

Σύμφωνα με την Shahzadi Harper από το Λονδίνο, η οποία είναι ειδικός στην εμμηνόπαυση και στην λίμπιντο, τα ζευγάρια θα δουν απίστευτα οφέλη στην εpωτική τους ζωή, αλλά και γενικά, αρκεί να μεταφέρουν τις εpωτικές τους πράξεις σε έναν άλλο χώρο του σπιτιού.

Είτε το περίμενες είτε όχι, φαίνεται ότι η κουζίνα είναι το καλύτερο μέρος για να κάνει κανείς σeξ μέσα στο σπίτι του, σύμφωνα με την ειδικό. Μπορεί να μην είναι και το πιο καθαρό μέρος, αλλά το να το κάνεις δίπλα στις κατσαρόλες και τα τηγάνια μπορεί να σου προσφέρει μεγάλα οφέλη.

Πρώτα από όλα, το τραπέζι της κουζίνας ή ένας πάγκος αποτελούν τέλειο στηρίγματα για μια πιο kinky επαφή, που θα κάνει ακόμα καλύτερη την σeξουαλική σου ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα, θα κάψεις περισσότερες θερμίδες από όσες θα έκαιγες αν το έκανες ξαπλωμένη στην κραβατοκάμαρα, καθώς τριάντα λεπτά έντονου σeξ ισοδυναμούν με το κάψιμο 150 θερμίδων. Μάλιστα, όσο πιο εντατικά το κάνεις, τόσο περισσότερες θερμίδες θα καις, αφού οι στάσεις που μπορούν να γίνουν εκεί, απαιτούν και κάποια φυσική κατάσταση.

Τέλος, το σeξ στην κουζίνα, γυμνάζει περισσότερο και συμβάλλει στην καλύτερη φυσική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 532 / position2: 985
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb