ΥΓΕΙΑ

Τι να αποφύγεις στο σeξ κατά την πανδημία, ώστε να είσαι ασφαλής

Καλώς ή κακώς, πρέπει να παίρνεις και για αυτό τα μέτρα σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι να αποφύγεις στο σeξ κατά την πανδημία, ώστε να είσαι ασφαλής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την επικεφαλής δημόσιας υγείας του Καναδά, αν θέλεις να κάνεις σeξ με έναν νέο εpωτικό σύντροφο, τότε η πιο πιθανή προστασία που μπορείς να πάρεις κατά του κορωνοϊού, είναι η χρήση μάσκας την ώρα της πράξης, αλλά και η αποφυγή των φιλιών, ενώ ως η πρώτη σeξουαλική επιλογή χαμηλοτέρου κινδύνου, παραμένει ξεκάθαρα ο αuνανισμός.

Όπως αναφέρει Theresa Tam, οι πιθανότητες μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω του σπέρμaτος και των κολπικών υγρών είναι ελάχιστες, όμως η συνεύρεση με νέο εpωτικό σύντροφο αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης του, ειδικά αν αυτή περιέχει φιλιά. 

Η ειδικός λέει ότι όπως και σε άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν σωματική επαφή εφαρμόζονται μέτρα για τον περιορισμό της μόλυνσης από την πανδημία, έτσι και στο σeξ, θα πρέπει να παραλείψεις τα φιλιά και την επαφή των προσώπων, ενώ θα πρέπει να φοράς μάσκα και να παρακαλουθήσεις τόσο τον οργανισμό σου, όσο και του παρτενέp σου, για τυχόν εκδήλωση συμπτωμάτων.

Αν πάλι θέλεις να ικανοποιηθείς χωρίς κανένα κίνδυνο,τότε η λύση σου είναι ο αuνανισμός.

Από την άλλη βέβαια, αυτά τα μέτρα στον έpωτα μπορεί να οδηγήσουν στην έρευση νέων τρόπων επαφής για ηδονή, ενώ παράλληλα μένεις ασφαλείς και βοηθάς στον περιορισμό του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 583 / position2: 1052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb