ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τροφές που θα σε κάνουν να δείχνεις θεά γuμνή

Σου δίνουν το τέλειο δέρμα και την πιο ωραία σιλουέτα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τροφές που θα σε κάνουν να δείχνεις θεά γuμνή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε γδύνeσαι για κάποιον άλλον, είτε κοιτάς τον εαυτό σου γuμνό στον καθρέφτη, βιώνεις μια αίσθηση σeξουλικότητας.

Αυτή η αίσθηση είναι ένα από τα πιο δυνατά μέσα για να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σου, καθώς σε κάνει να νιώθεις πιο ωραία με τον εαυτό σου και πιο άνετα με το σώμα σου.

Φυσικά, όσο φροντίζεις το μέσα και το έξω σου, δείχνεις ακόμα πιο όμορφη και φυσικά έχεις και καλύτερη διάθεση. Και επειδή είμαστε ότι τρώμε, υπάρχουν κάποιες τροφές που όσο καλό θα σου κάνουν εσωτερικά, αλλά τόσο καλό θα σου κάνουν εξωτερικά. Διάβασε ποιες είναι αυτές, παρακάτω.

Κολλαγόνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλά μαλλιά, καλό δέρμα, λαμπερό, άρα ένα υπέροχο γuμνό σώμα. Το κολλαγόνα παράγεται φυσικά από τον οργανισμό σε μεγαλύτερες ποσότητες όταν είσαι μικρή, ενώ σταδιακά όσο μεγαλώνεις μειώνεται. Χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και δεν επιτρέπει την εμφάνιση ρυτιδών, ενώ κάνει πολύ καλό και στους μυς του δέρματος. Μπορείς να το λάβεις ως συμπλήρωμα διατροφής.

Ελαιόλαδο

Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι στη Μεσόγειο δείχνουν πάντα τόσο φρέσκιοι. Το ελαιόλαδο ειναι γεμάτο βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενώ έχει καλά λιπαρά που σημαίνει ότι χαρίζουν μια υγιεινή λάμψη στον οργανισμό. Εκτός από το πολλά οφέλη στην υγεία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, μεταξύ των οποίων είναι και ερωτογενείς ζώνες.

Φύλλα τσουκνίδας

Πρόκειται για ένα φυσικό διουρητικό που αποτοξινώνει τον οργανισμό άριστα, αφήνοντας σε να δείχνεις καθαρή και φρέσκια, ενώ θα σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατή και γεμάτη ενέργεια.

Άπαχη πρωτεΐνη

Έτσι θα έχεις και ενέργεια όλη μέρα και θα νιώθεις χορτάτη για περισσότερη ώρα. Παράλληλα θα έχεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για τον οργανισμό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν και την εμφάνιση του δέρματος σου, ενώ θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να κάψει το λίπος.

Μάνγκο 

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ένα στοιχείο που εξουδετερώνει την κορτιζόλη, ορμόνη που παράγεται από το στρες και ευθύνεται για το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς. Επιπλέον έχει μεγάλη περιεκτηκότητα στη βιταμίνη B-6, η οποία γεμίζει τον εγκέφαλο με ντοπαμίνη, που σε κάνει χαρούμενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
11 / position1: 294 / position2: 614
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb