ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν απατά τη γυναίκα του

Τι έδειξε σχετική έρευνα
Από το NEWSROOM
Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν απατά τη γυναίκα του
@youtube.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα στις μακροχρόνιες σχέσεις, η απιστία είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Σε σχετική έρευνα, 1 στους 4 άνδρες παραδέχθηκε πως έχει απατήσει την σύζυγο ή σύντροφό του.

Το Business Insider δημοσίευσε έρευνα του ψυχοθεραπευτή Γκάρι Νούμεν, με το ερώτημα τι οδηγεί τους άντρες στην απιστία. Στην έρευνα συμμετείχαν 200 άνδρες, οι οποίοι είχαν παραδεχτεί πως έχουν απιστήσει.

Το 48% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως ο λόγος ήταν καθαρά συναισθηματικός. Ο Νούμεν επισημαίνει πως οι άνδρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι απ’ όσο πιστεύουμε και πως έχουν μια διαρκή ανάγκη να τους θαυμάζει η σύντροφος τους. Αν δεν την εισπράττει από αυτήν, είναι πολύ πιθανό να την αναζητήσει σε ένα τρίτο πρόσωπο.

Το 40% των ανδρών δήλωσε πως η γυναίκα με την οποία απάτησαν την σύντροφό τους προερχόταν από τον χώρο εργασίας. Από την άλλη, το 88% παραδέχθηκε πως η γυναίκα αυτή ήταν λιγότερο ελκυστική από την σύντροφό τους.

Το 77% επίσης παραδέχθηκε πως είχε έναν φίλο που κι αυτός πατούσε την σύντροφό του και αυτό τους βοήθησε να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά τους αυτή, αν και γνώριζαν πως κάνουν λάθος. Τέλος το 68% των συμμετεχόντων δήλωσε πως ένιωθε ενοχές για αυτό που είχε κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 725 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb