ΜΟΔΑ

4 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι πριν αγοράσεις sneakers

3+1 συμβουλές για να κάνεις σωστή επιλογή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι πριν αγοράσεις sneakers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η εποχή τους! Μετά τα σανδάλια και τα πέδιλα, και πριν φορέσουμε μπότες είναι η εποχή των αθλητικών. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις προτού αγοράσεις sneakers;

Το πιο σημαντικό, σκέψου πρώτα την άνεση.

Στο τέλος της ημέρας, η άνεση πρέπει πάντα να έρχεται πρώτη. Βρες ένα παπούτσι που αισθάνεστε άνετο και φυσικό, σχεδόν σαν επέκταση του ποδιού σου! Δοκίμασε ακόμα και μισό μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που θα φορούσες κανονικά για να δώσεις στα δάχτυλά σου χώρο. Δες μήπως νιώθεις μεγαλύτερη άνεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗEπιστροφή στα θρανία με παιδικά sneakers και αθλητικά ! ΣΕΠΤ 01, 2020

Βεβαιώσου ότι το υπόλοιπο παπούτσι δεν είναι επίσης πολύ σφιχτό.

Το άνοιγμα του παπουτσιού πρέπει να ταιριάζει άνετα γύρω από τη φτέρνα χωρίς να πιάνεται πολύ σφιχτά. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι πίεση κάτω από το πόδι σου ή στο πάνω μέρος του ποδιού σου και η καμάρα του παπουτσιού πρέπει να ευθυγραμμίζεται άνετα με την καμάρα στο πόδι. 

Μην αγοράσεις φτηνά αθλητικά

Ένα παπούτσι με κακή κατασκευή μπορεί να οδηγήσει σε κράμπες και πόνους! Αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να συμβάλουν στον τραυματισμό σου όταν αρχίσεις να τρέχεις.

Δεν είναι όλα για όλους

Καλά τα ελαφριά παπούτσια αλλά δεν είναι για όλους! Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για τις επιφάνειες στις οποίες τρέχουμε! Αυτά τα παπούτσια δεν παρέχουν πάντα την υποστήριξη και την απορρόφηση κραδασμών που απαιτούνται για το τρέξιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Πριν 184 εβδομάδες
Eπιστροφή στα θρανία με παιδικά sneakers και αθλητικά !
Από 12 ευρώ!
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 247 / position2: 670
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb