ΜΟΔΑ

Aυτή την τσάντα θέλουν όλες οι fashionistas τώρα

H εταιρία με το πιο influencial προϊόν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aυτή την τσάντα θέλουν όλες οι fashionistas τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H εταιρεία Bottega Veneta ήταν σίγουρα η εταιρεία με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2019, και αυτό πραγματικά ισχύει ακόμη και τώρα.

To influencial brand μας χάρισε πολλά σχέδια που ξετρέλαναν τις γυναίκες αλλά ξετίναξαν τα πορτοφόλια τους, παρ'όλ'αυτά είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρεις στη συλλογή μια τσάντα που να σου αρέσει!

Η Bottega Veneta δημιούργησε ένα νέο πρότυπο αριστοκρατικής αισθητικής από την ίδρυσή της στη Βιτσέντσα το 1966. Βυθισμένη στις παραδόσεις της Ιταλίας φημίζεται για τα εξαιρετικά δερμάτινα είδη της, η Bottega Veneta εγινε γρήγορα μία από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελείας στον κόσμο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην ιστορία της Bottega Veneta ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2001, όταν η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον Kering, παλαιότερα γνωστό ως Gucci Group. 

Από τα μέσα καλοκαιριού αυτή η τσάντα που βλέπετε αλλά και όλες οι παραλλαγές της δεν έχουν απλά αποκτήσει κοινό, αλλά κάνουν ουρές για να τις αποκτήσουν. Και εννοείται πως γίνονται sold out και ξανακυκλοφορούν για όσες ακόμη περιμένουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Shopping Πριν 199 εβδομάδες
Η τσάντα που φορούν όλες οι διάσημες αλλά μπορείς να αγοράσεις κι εσύ
Η pouch clutch bag είναι ό,τι πιο hot
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 153 / position2: 645
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb