ΜΑΛΛΙΑ

Mόλις έσκασαν όλα τα νέα trends για τα μαλλιά

Και τα είδαμε όλα στις celebrities
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mόλις έσκασαν όλα τα νέα trends για τα μαλλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα 70s μαλλιά της Kylie Jenner ως τα κοτσίδια της Hailey Bieber, όλες οι νέες τάσεις στα hair trends που θα λατρέψεις! 

Η Kylie Jenner αγαπάει τα μακριά μαλλιά και ειδικά σε αυτή την εκδοχή τους τα προτιμούμε κι εμείς. Ένα λουκ που μπορείς να το πετύχεις εύκολα με μεγάλα ρολλά.

Από την άλλη τα κοτσιδάκια που είναι πολύ όμορφα για κορίτσια στα 20s τους, είναι υπέροχα στο κεφάλι της Hailey και πιστεύουμε πως θα κολακέψουν όποια από εσάς έχει και μπαλαγιάζ στα μαλλιά της καθώς κάνει ωραία αντίθεση!

"Καθώς τα κομμωτήρια ανοίγουν ξανά για να υποδεχτούν τους πάντες μετά τις διακοπές, τα κορίτσια θέλουν να δυναμώσουν τα μαλλιά τους και ποντάρουν ακόμη στο μακρύ καρέ ", προβλέπει η celebrity hairstylist Justine Marjan ενώ προτείνει να δείτε τις celebrity εκδοχές του κουρέματος σε διασημότητες όπως η Dua Lipa και η Olivia Culpo για να πάρετε έμπνευση.

Από την άλλη η Miley Cyrus έδειξε τον δρόμο για ένα κούρεμα αντισυμβατικό και εντελώς 80s!

"Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά το 80s κούρεμα που επέλεξαν φέτος διασημότητες όπως η Miley Cyrus και η Barbie Ferreira κάνει μια μεγάλη επιστροφή", λέει η Justine Marjan.

"Από κάλτσες ως τα γόνατα και τα φαρδιά παντελόνια ένα είναι σίγουρο, πως η δεκαετία του '90 επέστρεψε", σημειώνει ο διάσημος colourist Jeremy Tardo.

"Αυτή η τάση που βλέπετε με τις δυο τούφες σε άλλη απόχρωση (βλ. πάνω) μας φέρνει μια ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '90 - κάτι σαν η Ginger Spice να συναντά τη Beyoncé "

Συνεχίζοντας, το κλασικό είναι πάντα στη μόδα. "Η επιστροφή σε πιο φυσικά χρώματα θα δώσει στα μαλλιά σας το διάλειμμα που χρειάζονται. Διασημότητες όπως η Jane Fonda, ο Jourdan Dunn και η Julianne Hough είναι υπέροχα παραδείγματα."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 712 / position2: 1169
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb