ΜΑΛΛΙΑ

Το νέο hair look της Ariana Grande, είναι απλά για αντιγραφή

Θα το ζηλέψεις σίγουρα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το νέο hair look της Ariana Grande, είναι απλά για αντιγραφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια είναι πως η μάσκα προσώπου είναι το νέο απαραίτητο αξεσουάρ μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κορονοϊού. Κανείς δεν επιτρέπεται ούτε πρέπει να αδιαφορεί για τα μέτρα προστασία ούτε καν ένα παγκόσμιο pop-star αστέρι όπως η Ariana Grande.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είναι γνωστό πως αγαπά τις glam εμφανίσεις οπότε αποφάσισε να προσαρμόσει το λουκ της σύμφωνα με τις ανάγκες αυτής της περιόδου. Έχουμε μιλήσει για τις τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με το μακιγιάζ ενώ φοράς τη μάσκα σου αλλά όπως φαίνεται η Ariana δεν πτοείται αφού έχει πάει το βάψιμό της σε άλλο επίπεδο. Τι εννοούμε;

Η 27χρονη pop star ταίριαξε το μακιγιάζ των ματιών της με τη μάσκα προσώπου της και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο cool και μοδάτο έχουμε δει. Είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά σχεδόν 200 εκατομμύρια ακόλουθους. Κάπως έτσι πριν λίγα 24ωρα, η Grande πόσταρε μια φωτογραφία της με αθλητικό λουκ ενώ η μάσκα της ξεχωρίζει αφού είναι διακοσμημένη με άπειρα στρασάκια.

Εμείς σταθήκαμε στο νέο εντυπωσιακό της χτένισμα που δεν είναι η χαρακτηριστική της αλογοουρά αλλά δύο ψηλά κοτσιδάκια με ombre απόχρωση. Το νέο της look μας αρέσει πολύ και το ίδιο και στον κόσμο του Instagram αφού οι φωτογραφίες έκαναν χαμό και τα likes έπεσαν σαν βροχή φτάνοντας τα 11 εκατομμύρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🌧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

greetings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 618 / position2: 1041
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb