ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Κάνε styling στο σαλόνι σου με αυτά τα έξυπνα κόλπα

Μικρά κόλπα για να ξεκινήσουμε από το πιο κεντρικό μας δωμάτιο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κάνε styling στο σαλόνι σου με αυτά τα έξυπνα κόλπα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τις διακοπές όλες θέλουμε να αλλάξουμε το σπίτι μας για να ανανεωθούμε. Να μικρά κόλπα για να ξεκινήσουμε από το πιο κεντρικό μας δωμάτιο.

Προσθέστε μια μυρωδάτη λάμψη σε κάθε δωμάτιο με ένα κομψό κερί που θα φωτίσει και θα αρωματίσει το χώρο και θα κάνει τη κάθε στιγμή στο σπίτι ξεχωριστή! Περισσότερα εδώ.

Αν νιώθετε πως το δωμάτιό σας φωτίζεται άσχημα, τότε πηγαίνετε πάντοτε με την ασφαλή λύση - χαμηλός φωτισμός από λαμπατέρ, πορτατίφ, φωτιστικά δαπέδου. Διαλέξτε ένα vintage κομμάτι από παλαιοπωλείο ή ένα μοντέρνο και μίνιμαλ σύγχρονο κομμάτι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε ένα δωμάτιο είναι να φτιάξετε κάποια γωνία ή να βάλετε ένα τραπεζάκι που κλέβει τις εντυπώσεις δήλωσε ο Javier Fernandez, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής της Transitional Designs. Ένα τραπεζάκι μπορεί να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε έναν χώρο με κομψό και πρακτικό τρόπο.

Τι να βάλετε πάνω του; Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη ως δίσκο για να προσθέσετε λίγο ενδιαφέρον! Βάλτε ένα κομψό επιτραπέζιο παιχνίδι όπως τάβλι ή μια όμορφη τράπουλα (μπορείτε να αγοράσετε στο Etsy σε οικονομικές τιμές απίστευτα σχέδια, σαν μικροί πίνακες ζωγραφικής). Εμφανίστε μια επιλογή από κηροπήγια που συνήθως πηγαίνουν στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας. Χρησιμοποιήστε διάφορα ύψη για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αντίθεση. Προσθέστε, ανάμεσα στα λευκά και μαύρα αντικείμενα, ένα διακοσμητικό σε έντονο ποπ χρώμα.

Πάρτε ένα παλιό μπουκάλι κρασί και βάλτε μέσα του ένα κλαδί αμάρανθους. Είναι ένα σικ στοιχείο που θα ομορφύνει το δωμάτιο και δεν χρειάζεται τίποτα - τα λουλούδια θα είναι πάντα εκεί, χρωματιστά και άθικτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 164 / position2: 724
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb