SKIN CARE

Τα νέα εργαλεία για την περιποίηση του προσώπου σου που υπόσχονται αντιγήρανση

Δες τα tutorials για να μάθεις να τα χρησιμοποιείς σωστά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα νέα εργαλεία για την περιποίηση του προσώπου σου που υπόσχονται αντιγήρανση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H μαμά σου θα απορήσει με τα παρακάτω εργαλεία γιατί είναι όλα νέα και διαφορετικά. Όλες οι νέες τάσεις στο skincare που θα βοηθήσουν το δέρμα σου!

Το Jade Roller φαίνεται ότι αποτελεί την νέα εμμονή! Πρόκειται για ένα εργαλείο με 1 ή 2 rolers τα οποία είναι κατασκευασμένα από ένα πέτρωμα που αποκαλείται νεφρίτης και το οποίο είναι ένας κρύσταλλος που αν πιστεύεις έστω και λίγο στις ενέργειες και στις παλιές ιατρικές επιστήμες που θεωρούσαν ότι αυτά τα αγαθά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, τότε μάλλον μόλις βρήκες την καθημερινή πρωινή σου περιποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Κansa είναι επίσης μια νέα μέθοδος μασάζ με ένα εργαλείο σαν γουδί! Αυτό το εργαλείο Αγιουρβέδα είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μέταλλο Kansa, το οποίο προορίζεται να εξισορροπήσει ... τα τσάκρα και το επίπεδο pH του δέρματος σας αφού βοηθά να μεταφερθεί το οξυγόνο για υγιές χρώμα και επιθυμητή σφριγηλότητα.

Κλείνουμε με το "μπότοξ της Ανατολής"! Το μασάζ προσώπου Gua Sha είναι κορυφαίο στις προτιμήσεις στις αποδεδειγμένες αντιγηραντικές του δράσεις. Συσφίγγει και αποτοξινώνει το δέρμα απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές ή τις γραμμές έκφρασης. Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την οξυγόνωσή του και την παραγωγή κολλαγόνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 169 / position2: 722
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb