SKIN CARE

Mαύρα στίγματα; Τα 3 μυστικά που πρέπει να μάθεις

Πώς να κάνεις scrub, τι είναι το σαλικυλικό οξύ και πού θα βρεις ρετινοειδή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mαύρα στίγματα; Τα 3 μυστικά που πρέπει να μάθεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις και ποιες ουσίες πρέπει να έχει η... ομάδα σωτηρίας του δέρματός σου

Peeling με συσκευή 

Δεν συνιστούμε τίποτα extreme αλλά μία απλή συσκευή απολέπισης (δες λίγο πιο κάτω ποια σου προτείνουμε). Βάλε μπρος τη συσκευή ενώ πλένετε το πρόσωπό σας με κάποιο ειδικό scrub προσώπου. Εάν σκοπεύεις να κάνεις καθαρισμό με ατμό πρώτα, πλύνε το πρόσωπό σου, μετά κάνε καθαρισμό με ατμό. Αυτό θα απελευθερώσει οποιοδήποτε από τα ενοχλητικά σπυράκια που είναι πιο κοντά στην επιφάνεια και θα τα ξεπλύνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγόρασέ το εδώ

Ψάξε για το σαλικυλικό οξύ

Είναι ένα φυσικό οξύ που είναι αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό και καταπληκτικό επειδή εξαφανίζει το νεκρό δέρμα και τη λιπαρότητα. Δεν είναι μια νέα χημική ουσία! Χρησιμοποιείται για peeling πάρα πολλά χρόνια. 

Αγόρασέ το εδώ

Ρετινοειδή παρακαλώ

Αποτελούν βασικό παράγοντα στη θεραπεία της ακμής για χρόνια. Ωστόσο, ακόμη και όταν δεν έχουμε ακμή αλλά μερικά σπυράκια, τα ρετινοειδή μπορούν να βοηθήσουν ακόμη κι αυτό. Επιταχύνουν την αναγέννηση του δέρματος κάπως σαν ένα χημικό απολεπιστικό. Το ρετινοϊκό οξύ  (παράγωγο της βιταμίνης Α), είναι το καλύτερο αντιγηραντικό προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιείς εφ’ όρου ζωής.

Αγόρασέ το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 129 / position2: 681
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb