ΣΧΕΣΕΙΣ

3 σημάδια που δείχνουν πως θέλει να κάνετε σχέση

Τι από αυτά έχει κάνει το δικό σου ταίρι;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 σημάδια που δείχνουν πως θέλει να κάνετε σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι από αυτά έχει κάνει το δικό σου ταίρι;

Σε γνώρισε στην παρέα του

Εάν αποφασίσει ότι θέλει να σε συστήσει στην οικογένειά του και στους φίλους του τότε αυτό αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση σας κινείται σε μια νέα φάση για αυτόν. Αν δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για να σε μοιραστεί με την παρέα ή την οικογένειά του αλλά ξαφνικά θέλει να συναντήσεις τους γονείς και τα αδέλφια του, είναι μια καλή ένδειξη ότι είναι έτοιμος να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, λέει ο Eric C Resnick, dating coach.

Γίνεται σπιτόγατος
Ο Resnick εξηγεί ότι αυτό ονομάζεται χτίσιμο "φωλιάς"και σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να γίνουν πιο σοβαροί στη σχέση. "Όταν ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι ο σύντροφός σου έχει αρχίσει να μετακομίζει σταδιακά στο σπίτι σου σημαίνει πως πραγματικά θέλει να μείνει", λέει. Ο Resnick προειδοποιεί, ωστόσο, ότι κι αυτό θέλει μια προσοχή - αν όλα αυτά γίνονται πολύ σύντομα.

Θέλει να μάθει τα πάντα για σένα

Όταν αρχίζεις να γνωρίζεις κάποιον, είναι φυσικό οι ερωτήσεις να είναι πιο επιφανειακές. Αλλά καθώς εξελίσσεται η σχέση, αυτές οι ερωτήσεις είναι πιθανό να γίνουν βαθύτερες, εξηγεί ο Resnick. Όταν αρχίσει να κάνει σοβαρές ερωτήσεις, όπως τι θες από το μέλλον σου, ή τους στόχους της ζωής σου αυτό σημαίνει πως θέλει να δει τα επόμενα βήματα στη σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 534 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb