ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να πετύχεις το μεγαλύτερο trend στις ανταύγειες

Chunky highlights, το hair trend στις ανταύγειες που... θέλει τον τρόπο του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να πετύχεις το μεγαλύτερο trend στις ανταύγειες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Nαι, μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ τολμηρή επιλογή, αλλά υπάρχουν μερικοί τρόποι για να πετύχετε την τάση της δεκαετίας του '90 χωρίς να έχετε κραυγαλέο αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε πώς;

"Για να πετύχει αυτό το λουκ, ο κομμωτής θα πρέπει να το κάνει σωστά - ή μάλλον άψογα. Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχουμε αυτό είναι να κάνουμε τις ανταύγειες που ξεκινούν από τις ρίζες πιο λεπτές και σταδιακά να γίνονται πιο παχιές προς τα κάτω", δήλωσε o colour specialist, George Papanikolas (Ελληνικής καταγωγής παρακαλώ!) στο Popsugar. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα φαίνεται μια τεράστια διαχωριστική γραμμή σαν να είσαι αυτοκινητόδρομος διπλής κατεύθυνσης!

Αν θέλετε oι ανταύγειες να πλαισιώσουν το πρόσωπό σας όπως στην Kylie Jenner, τη Dua Lipa, τη Hilary Duff, και τη Bella Thorne τότε ακούστε κι αυτό - ενώ αυτές οι celebrities έχουν ίσια μαλλιά, αυτό το στυλ λειτουργεί πραγματικά καλύτερα σε σγουρά ή κυματιστά μαλλιά.

"Οι μπούκλες επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτήν την τάση σε αντίθεση με τα ίσια μαλλιά", είπε ο Papanikolas.

Και πώς θα διαλέξω το χρώμα που μου ταιριάζει;  "Aν δεν κάνετε κάτι εξτρίμ (του τύπου λευκό, ροζ κλπ όπως πολλές διάσημες) η απόχρωση που ταιριάζει είναι το χρώμα σας τέσσερις αποχρώσεις πιο ανοιχτό". Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά δηλαδή, διάλεξε ένα ανοιχτό καστανό και πάει λέγοντας. Κοινώς όπως η Kylie Jenner ή η Beyonce.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 661 / position2: 1149
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb