ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι σημαίνει όταν βρίσκεται η Σελήνη στο ζώδιο σου

Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο και τι του δημιουργεί
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι σημαίνει όταν βρίσκεται η Σελήνη στο ζώδιο σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως γνωρίζεις από τη φυσική που έκανες στο σχολείο, το φεγγάρι θέλει 28 ημέρες για να περιστραφεί γύρω από ολόκληρη την γη. Σε αυτόν τον κύκλο που κάνει, κάθε μήνα συναντά και ένα ζώδιο και όπως είναι επόμενο, η παρουσία της Σελήνης εκεί το ταράζει. Έχεις σκεφτεί όμως τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή τι σημαίνει το να έχεις τη Σελήνη στο ζώδιο σου; Ήρθε η ώρα να μάθεις και να καταλάβεις πολλές συμπεριφορές.

Σελήνη στον Κριό

Έχεις τεράστια ενέργεια και νιώθεις πολυ παθιασμένη, δυνατή, συγκεντρωμένη και έτοιμη για δράση. Είναι η κατάλληλη εποχή για να ασκήσεις και το σώμα σου και γενικά να θέσεις στόχους ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σελήνη στον Ταύρο

Είναι ένα από τα αγαπημένα ζώδια της Σελήνης. Όταν βρίσκεται εκεί του προκαλεί ηρεμία, γαλήνη, ειρήνη και αισ8ησιαμό. Το να είσαι άνετη αυτήν την περίοδο είναι η βασική του προτεραιότητα και είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσεις, να ξεκινήσεις μια σχέση και να επιτύχεις τους στόχους σου.

Σελήνη στους Διδύμους

Νιώθεθς απίστευτα κοινωνική και περίεργη για τα πάντα. Έχεις πολλές ιδέες και είσαι απίστευτα επικοινωνιακή, ενώ θέλεις να μαθαίνεις συνέχεια πράγματα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να διαβάσεις, να γράψεις, να μιλήσεις και γενικά να ψάξεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. 

Σελήνη στον Καρκίνο

Είναι η ώρα της ησυχίας, της ασφάλειας και της ειρήνης. Η Σελήνη στον Καρκίνο έχει μια ιαματική δράση, σε κάνει να γεμίζεις ευαισθησία και να θέλεις να συνδεθείς όλο και περισσότερο με τους δικούς σου.

Σελήνη στον Λέοντα

Γενικά σε κάνει να νιώθεις πιο drama queen από ποτέ. Όλα σου φαίνονται τεράστια και έχεις την απόλυτη ανάγκη για να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Οπότε λοιπόν, αφέσου στις ανάγκες σου και κάνε ότι σου βγαίνει.

Σελήνη στον Παρθένο

Είσαι έτοιμη για να οργανωθείς, να σχεδιάσεις το μέλλον και να λύσεις προβλήματα. Είναι η κατάλληλη φάση για να ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα στην δουλειά και να αγκαλιάσεις την πιο ιντλέκτουαλ πλευρά σου.

Σελήνη στον Ζυγό

Αυτήν την περίοδο βλέπεις και τις δυο πλευρές των πραγμάτων, ενώ νιώθεις απίστευτα ρομαντική. Θέλεις να δώσεις περισσότερη σημασία στις φίλες και το ταίρι σου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μπορείς να είσαι δίκαιη και ευγενική χωρίς να πιέζεις τους άλλους.

Σελήνη στον Σκορπιό

Νιώθεις ένταση και πάθος; Η Σελήνη στο ζώδιο σου ευθύνεται για τα βαθιά σου συναισθήματα και όλα όσα βγαίνουν από μέσα σου, όσο καλά και αν ήταν κρυμμένα. Προσπάθησε να μην πάρεις τα πάντα προσωπικά και απόλαυσε τις καuτές νύχτες που έρχονται για εσένα.

Σελήνη στον Τοξότη

Νιώθεις πολύ ενέργεια, αισιοδοξία και θέλεις να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για ταξίδια, για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις κάτι νέο ή να δοκιμάσεις μια περιπέτεια που σκεφτόσουν αλλά δεν τολμούσες να το κάνεις.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Τα επαγγελματικά σου πετάνε. Θέλεις να δουλεύεις συνέχεια και να επιτύχεις επιτέλους τους επαγγελματικούς σου στόχους. Κάνε τα σχέδια σου και ξεκίνα να ανεβαίνεις την σκάλα της καταξίωσης.

Σελήνη στον Υδροχόο

Η περίοδος των πιο ασυνήθιστων εμπειριών μόλις ξεκίνησε. Ιδέες για το μέλλον, συζητήσεις με φίλους και γενικά μια διάθεση για να ψαχτείς πνευματικά σε καταβάλλουν. Παράλληλα, η ομαδική εργασία θα είναι το πιο ωραίο πράγμα για εσένα αυτήν την περίοδο.

Σελήνη στους Ιχθείς

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου, κυριαρχεί η φαντασία. Νιώθεις πολύ δημιουργική, ονειρεύεσαι συνέχεια και γενικά έρχεσαι πιο κοντά στον κόσμο. Θέλεις να βγάλεις όλη την καλλιτεχνική σου δημιουργία και να ακούσεις τα ένστικτα σου. Βρες λίγο χρόνο για τον εαυτο σου, γιατί και η απομόνωση χρειάζεται κάποιες φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
26 / position1: 425 / position2: 659
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb