ΣΧΕΣΕΙΣ

Πες μας πώς κοιμάσαι με το σύντροφό σου να σου πούμε τι σημαίνει

Τι δείχνει η μελέτη που έγινε σε 2.000 ζευγάρια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πες μας πώς κοιμάσαι με το σύντροφό σου να σου πούμε τι σημαίνει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2.000 ζευγάρια έπεσαν για ύπνο για χάριν της επιστήμης, και να τι αποκάλυψαν έπειτα οι ψυχολόγοι.

Πρόσωπο με πρόσωπο, με μπλεγμένα πόδια που λύνονται έπειτα από λίγα λεπτά.  Δείχνει ανεξαρτησία και αποτελεί ένδειξη τρυφερότητας, αγάπης και σeξουαλικής δραστηριότητας - ποσοστό 9% των συμμετεχόντων

Πρόσωπο με πρόσωπο, με μπλεγμένα πόδια όλη τη νύχτα. Η στάση των ζευγαριών που έχουν μόλις λίγο καιρό μαζί. Έπειτα χαλαρώνουν. Το 5% των συμμετεχόντων. 

Γυναίκα με το κεφάλι και το χέρι στο στήθος του άντρα. Μόλις 1% των συμμετεχόντων! Συνήθως την προτιμούν τα ζευγάρια μετά το σe

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ξ ή τα φρεσκοερωτευμένα ζευγάρια!

Γυναίκα ανάσκελα, με χέρια και πόδια ανοιχτά, και άντρας σχεδόν εκτός κρεβατιού. Μόλις 1% των συμμετεχόντων! Η γυναίκα πιάνει όλο το χώρο του κρεβατιού, και αυτό σημαίνει πως έχει και... το πάνω χέρι στη σχέση.

Αντρας ανάσκελα, με χέρια και πόδια ανοιχτά, και γυναίκα σχεδόν εκτός κρεβατιού. Ο άντρας είναι ο αρχηγός και η γυναίκα ακολουθεί. Μόλις το !% των συμμετεχόντων.

Πλάτη με πλάτη, δίχως επαφή. Η στάση που δήλωσε ότι προτιμά το 33% των ερωτηθέντων ζευγαριών. Τα ζευγάρια αυτά αισθάνονται συνδεδεμένα αλλά αρκετά ανεξάρτητα, ώστε να κοιμούνται ξεχωριστά!

Πλάτη με πλάτη, με επαφή. Η προτιμώμενη στάση για το 21% των εθελοντών. Τα ζευγάρια αυτά είναι άνετα, στενά συνδεδεμένα και χαλαρά μεταξύ τους. Η στάση αυτή είναι δημοφιλής και στις νέες σχέσεις.

Γυναίκα με γυρισμένη την πλάτη στον άντρα. Μια στάση που επιλέγει το 15% των ζευγαριών. Είναι παραδοσιακή στάση, στην οποία ο άντρας έχει τον κυρίαρχο ρόλο και «προστατεύει» την γυναίκα του. 

Άντρας με γυρισμένη την πλάτη στην γυναίκα. Προτιμώμενη στάση για το 6% των εθελοντών. Εδώ οι ρόλοι αντιστρέφονται, η γυναίκα κατέχει τον κυρίαρχο ρόλο και «προστατεύει» τον σύντροφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 119 / position2: 688
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb