ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ FITNESS

Caroline Daur: Μια παγκόσμια influencer μας δείχνει πως γυμνάζεται στο σπίτι

Και έχει πραγματικά κορμάρα, οπότε δε χάνεις και τίποτα να ακολουθήσεις το παράδειγμα της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Caroline Daur: Μια παγκόσμια influencer μας δείχνει πως γυμνάζεται στο σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεδομένων των συνθηκών που μας επηρεάζουν όλους αυτές τις μέρες, στα σπίτια τους έχουν κλειστεί για το κοινό καλό και οι αγαπημένες μας influencers.

Μέσω του Instagram και των social media όμως μοιράζονται μαζί μας τόσο τα tips τους για στυλ μέσα στο σπίτι όσο και τις αγαπημένες τους συνταγές και δραστηριότητες που επιλέγουν για να περάσει η ώρα δημιουργικά και με ηρεμία. Μια από τις καλύτερες ιδέες που θα κάνει καλό σε σώμα και πνεύμα αυτές τις μέρες; Η γυμναστική!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Booty (home) workout online on my YouTube channel 🙌🏻 you don’t need any equipment! Let’s do all it together!!! #daurpower #homeworkout #stayhome 🙏🏻❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur) στις

Η super stylish και fitness lover Caroline Daur, από το σπίτι της στη Γερμανία, μοιράστηκε με τους 2.2 εκατομμύρια followers της τα σύντομα (αλλά σούπερ αποτελεσματικά αν κρίνουμε από το καλλίγραμμο κορμί της) προγράμμα της που ακολουθεί όσο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στο γυμναστήριο. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από την καλή σου διάθεση για να γυμναστείς μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 3412 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb