ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα απογειωθούν με την Εαρινή Ισημερία

Έρχονται ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που θα απογειωθούν με την Εαρινή Ισημερία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πράγματα φαντάζουν πολύ δύσκολο και δεν μπορείς να αφήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει από την πρωτόγνωρη καθημερινότητα στην οποία ζεις. Υπάρχουν όμως καλά πράγματα που μας περιμένουν στο μέλλον, μόλις αυτή η πανδημία περιοριστεί και μπορέσουμε να ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας.

Υπάρχουν και τώρα θετικά πράγματα που μπορείς να εντοπίσεις. Άλλωστε αυτό που λέμε από την αρχή είναι ψυχραιμία και αισιοδοξία. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια θα ενισχύσουμε το αισιόδοξο κομμάτι σου μιας και η εαρινή ισημερία έχει την καλύτερη επιρροή επάνω σου. Η εαρινή ισημερία σηματοδοτεί άλλωστε το ξεκίνημα της άνοιξης.

Κριός: είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου

Ο Ήλιος επέστρεψε. Εκτός από το ότι είναι η εποχή των γενεθλίων σου και είναι ευλογημένη από την ηλιακή επανάσταση, θα νιώσεις μια αίσθηση ανακούφισης. Για παράδειγμα, όταν ο Ήλιος στους Ιχθύς ενεργοποιήσει τον 12ο οίκο σου του κλεισίματος, του πνεύματος, των τελών και των αρχών. Είναι μια θολή περίοδος και για αυτό νιώθεις περισσότερο σαν να είσαι σε λήθαργο την περίοδο των Ιχθύων. Ωστόσο, αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να πάει με το ρεύμα και παραδοθείς στο σύμπαν τότε θα είσαι πνευματικά παραγωγική που δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία. Ο Ήλιος όμως θα σου φέρει περισσότερη ενέργεια και έμπνευση.

Σκορπιός: είσαι έτοιμη να κυνηγήσεις το πάθος σου

Το πάθος τρέχει στις φλέβες σου. Καλώς ήρθες στην εποχή του Κριού. Εξάλλου είσαι παιδί του θεού του πολέμου. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σου και εκφράζει τον εαυτό του φυσικά αυτή την περίοδο. Ο Ήλιος θα ενεργοποιήσει τον 6ο οίκο σου της υγείας, της ενσυνειδητότητας και της καθημερινότητας. Θα έχεις μια γλυκιά ένεση αυτοπεποίθησης και ενέργειας, ειδικά στις καθημερινές σου συνήθειες. Επίσης, είναι καλή περίοδος για να είσαι επαγγελματικά παραγωγική -ακόμα κι αν δουλεύεις από το σπίτι. Το να είσαι όμως ανταγωνιστική δεν είναι πάντα η λύση οπότε επέλεξε της μάχες σου με προσοχή.

Ιχθύς: νιώθεις πραγματικά ο εαυτός σου

Αναγεννάσαι κατλα την γενέθλια περίοδό σου και μόλις ο Ήλιος μετακινηθεί στον 2ο οίκο σου που είναι αυτός των οικονομικών, των αξιών και του αισθησιασμού έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις και να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς. Ήταν έντονοι οι τελευταίοι μήνες αλλά έχεις διανύσει πολύ δρόμο και τώρα φαίνεται. Τι ακολουθεί; Η σχέση σου με τα λεφτά έρχεται για αξιολόγηση -μαζί με την αυτοεκτίμηση σου- και θα συνεχίσει να συμβαίνει σε όλη την περίοδο του Κριού. Η άνοιξη είναι το δώρο μιας νέας ζωής και είναι καιρό να αρχίσεις να ζεις τη δική σου. Ξέρεις την αξία σου και την ξέρουν και οι άνθρωποι γύρω σου. Καιρός να δείξεις από τι είσαι φτιαγμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
3 / position1: 702 / position2: 2042
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb