SKIN CARE

Oι χρυσές συμβουλές της Jane Fonda για να είσαι πάντα λαμπερή

Aυτά είναι μικρά μυστικά που θα σε σώσουν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Oι χρυσές συμβουλές της Jane Fonda για να είσαι πάντα λαμπερή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jane Fonda ήταν, είναι και θα είναι είδωλο! Πώς κρατήθηκε υπέροχη ακόμη και τώρα; Aυτά είναι μικρά μυστικά που θα σε κάνουν λαμπερή;

Γυμναστική

Ο ενεργός τρόπος ζωής της και η έμφαση στην άσκηση εξακολουθούν να υπάρχουν και σήμερα στη ζωή της όμως το μεγάλο στοίχημα ήταν να επενδύσει χρόνο για τη φυσική της κατάσταση όταν ήταν νεότερη. Το 2016, είπε στην Daily Mail: «Αισθάνομαι τυχερή επειδή πέρασα πολλές ώρες στο γυμναστήριο νωρίτερα στη ζωή μου, επειδή ακόμη και τώρα μπορώ να απολαύσω τα αποτελέσματα της άσκησης»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Stay active

Παρόλο που η Fonda αναγκάστηκε να χαμηλώσει τους ρυθμούς της, ασκείται ακόμα και ασχολείται με πολλές δραστηριότητες. Απλώς δεν πιέζει τον εαυτό της και επικεντρώνεται σε δραστηριότητες που της ταιριάζουν όπως μακριές βόλτες, γιόγκα και τα λοιπά.

Όχι δίαιτα, διατροφή

Η Fonda δεν πιστεύει στη δίαιτα, αλλά πιστεύει σε υγιείς αλλαγές στον τρόπο ζωής. Σε ένα βίντεο για το BeFit, η Fonda μοιράζεται τις κορυφαίες 10 συμβουλές για την απώλεια βάρους και καμία δεν αφορά τη δίαιτα. Μη κοιτάς τη ζυγαριά, τρώγε ένα καλό πρωινό και μερικά σνακ στην τσάντα και γυμνάσου!

O αντικαπνιστικός νόμος της Jane

Η Fonda δήλωσε στην Healthy Living ότι το κάπνισμα απαγορεύεται δια ροπάλου αν θες φρέσκο δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 155 / position2: 573
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb