ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πόσο αυτοσαμποτάρεις τον εαυτό σου διαλέγοντας λάθος φίλους;

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πόσο αυτοσαμποτάρεις τον εαυτό σου διαλέγοντας λάθος φίλους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μας μπορούν να μας δώσουν φτερά ή να μας βυθίσουν στη λάσπη.

Στη στήλη "Better Life, Better Me" ζητάμε την γνώμη του Νικόλα Ουρανού, Life & Relationship Coach για όσα μας προβληματίζουν γύρω από τον εαυτό μας και τη σχέση μας με τους άλλους.

Στην προσπάθειά μας να γίνουμε καλύτεροι και να προχωρήσουμε επίπεδο συναντάμε εμπόδια. Ένα από τα πιο σημαντικά αναχώματα εξέλιξης είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο διαλέγουμε να αλληλεπιδράσουμε και αυτό γιατί όπως είπε και ο Jim Rohn, ο πατέρας της προσωπικής ανάπτυξης, σταδιακά γινόμαστε ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων που κάνουμε παρέα.

Γίνομαι, λοιπόν, ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων τους οποίους συναναστρέφομαι καθημερινά, με τους οποίους κουτσομπολεύω, με τους οποίους σκάβω λάκκους για να πέσω ο ίδιος μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε φορά που η αγαπημένη μου συζήτηση με τους φίλους μου διατηρείται σε χαμηλά ενεργειακά επίπεδα με συμπαρασύρει σε αντίστοιχες ενεργειακές δονήσεις και φρενάρει την επικοινωνία μου με τα ανώτερα συναισθήματα και τον ανώτερο εαυτό μου.

Κάθε φορά που εμπιστεύομαι τις αποφάσεις της ζωής μου σε συζητήσεις επιπέδου καφέ, αποδεικνύω στον εαυτό μου πώς δεν παίρνω ο ίδιος σοβαρά τη ζωή μου, πόσω μάλλον οι επίδοξοι συμβουλάτορες μου. Κάθε φορά πού επενδύω και ζητιανεύω τη γνώμη των άλλων που δεν έχουν ούτε τη γνώση ούτε την ευθύνη να με καθοδηγήσουν σωστά, δεν σέβομαι τους στόχους μου και παραμένω ακινητοποιημένος στη λάσπη, άβουλος και αδρανής.

Το φιλικό, λοιπόν, περιβάλλον μας καθορίζει με τρόπο άμεσο στο ποιοι γινόμαστε και πού πάμε. Φίλος είναι αυτός που αφουγκράζεται και σε ενθαρρύνει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Φίλος δεν είναι αυτός που σε τραβάει πίσω γιατί εκείνος δεν μπορεί να πάει μπροστά. Φίλος δεν είναι αυτός που έχει μία κακή κουβέντα για όλους γιατί είναι βέβαιο ότι φυλάει μία τέτοια ακόμα και για σένα.

Νικόλας Ουρανός
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com
Kάνε την εγγραφή σου εδώ για να λάβεις δωρεάν τις πρώτες 40 σελίδες του bestseller Ευ Ζην! Πάρε τώρα μέρος στην www.globalacademyofcoaching.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 308 / position2: 842
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb