ΜΟΔΑ

Looks της τελευταίας στιγμής: Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν αν δεν ψώνισες καθόλου

Ψώνισε φέτος από τη ντουλάπα σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Looks της τελευταίας στιγμής: Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν αν δεν ψώνισες καθόλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πιο στιλάτες επιλογές για το ρεβεγιόν και όχι μόνο

Εκτός από τα δώρα που σίγουρα θες να πάρεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ή το πού θα πας, και σε ποιο πάρτυ θα δώσεις το παρών, είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι και τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Παίξε στα σίγουρα

Σακάκι και παντελόνι - ένα look που μπορεί να ομορφύνει την γενική εικόνα και να καμουφλάρει κάθε ατέλεια! Δοκίμασε μονοχρωμίες! Δοκίμασε κόκκινο, καφέ, μπλε και σκούρο πράσινο, nude αποχρώσεις με μια μικρή χρωματική έξαρση (π.χ. έντονα σκουλαρίκια).

Αν θέλεις να φορέσεις απλώς ένα μαύρο παντελόνι, τότε τόλμησε στο πάνω κομμάτι της εικόνας σου με ένα έντονο χρώμα στη μπλούζα ή με ένα metallic πουκάμισο ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια - vintage αξεσουάρ! 

Μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια 80's style! Κομψά, γλυπτά σχήματα και μοντέρνες, φυσικές φόρμες ήταν και παραμένουν η απόλυτη τάση! Από το πρωί σε casual σύνολα με τζιν, μέχρι τις πιο φανταχτερές βραδινές εμφανίσεις με επίσημο ένδυμα για τις γιορτές.

Μαύρο φόρεμα 

Το Little Black Dress, χωρίς πολύ σκέψη και με ένα δύο ωραία κοσμήματα,  κάνει ένα ντύσιμο φωτιά που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Φορώντας ένα ζευγάρι πέδιλα προσθέτεις έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνισή σου ενώ μια γόβα δίνει class και διαχρονικότητα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην ξεχνάς! Το κλειδί για να μην δείχνει ''φτηνή'' η επιλογή σου είναι η ποιότητα και ο συνδυασμός με πιο πολυτελή υφάσματα και αξεσουάρ - Ακόμη κι αν φορέσεις ένα μαύρο απλό φόρεμα, κάνε την στυλιστική ανατροπή με το πιο έντονο παπούτσι σου ή ένα παλτό σε έντονα χρώματα ή με ένα εντυπωσιακό καλσόν! Τόνισε την εικόνα σου με μια ιδιαίτερη τσάντα σε ξεχωριστό σχήμα ή χρώμα! Κάνει ακόμη και ένα μαύρο φόρεμα να λάμπει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Abaut last night 💋 #wedding#weddingparty#friendswedding#partytime#blackdress#legs#blackout#elegant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylwia Butor (@sylwia_butor) στις

Το φόρεμα με τις παγιέτες

Δεν χρειαζεται να το φορέσεις ως φόρεμα, μπορείς πολύ απλά να το φορέσεις ως τοπ και από πάνω να βάλεις μια μαύρη φούστα - όλες έχουμε μια μαύρη φούστα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Only one more sleep till 🎅 🎄 Still wearing this $20 top from @hm! If you didn’t snag it for Christmas, pick it up for NYE! . . . . . . 📸 @thegreyedit #christmas #christmaseve #sequins #sequintop #hmxme #holidays #holidayfashion #holidaylook #nyefashion #seattlestyle #seattleblogger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportsanista | Mary Krosnjar (@mksportsanista) στις

Το καλοκαιρινό φόρεμα

Αν έχεις στην ντουλάπα σου ένα slip dress εκμεταλλεύσου το και φόρεσέ το με μια χρυσή μεγάλη ζώνη, ή μια ζώνη με μεγάλη αγκράφα. Φρόντισε να είναι είτε σε στυλ μεταξωτού φορέματος, ή αέρινο σε σκούρο χρώμα, ή τούλινο. Φόρεσε από μέσα μια διαφάνεια για να μην κρυώνεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wrap up warm - layer our Diamanté Mesh Bodysuit with our Satin Slip Dress ✨#ettieshop #winterfashion #christmasoutfit #Fashiondesigner #Fashion #OOTD #trousers #satin #FashionBlogger #InstaFashion #LookBook #smallbusinessUK #WomensFashion #Ukbrand #OutfitInspiration #ukfashionbrand #TodayIWore #outfitoftheday #fashionista #diamantebodysuit #inspiration #meshbodysuit #silversatin #satindress #hammeredsatin #slipdress #satinslipdress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettie Shop (@ettieshop) στις

Τα παπούτσια

Δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις ψηλοτάκουνα αν η νύχτα θέλει χορό και περπάτημα από bar σε bar! Επένδυσε σε ένα όμορφο flat παπούτσι ή μια μπότα που θα σου δίνει άνεση και εντυπωσίασε χωρίς να φοράς τακούνια! Γίνεται!

Προτίμησε σκουλαρίκια 80s και 90s και τα κοσμήματα της γιαγιάς

Αν δεν θέλεις να φορέσεις κλασικές γόβες υπάρχουν πάντα και άλλες επιλογές που θα δείξουν μάλιστα πως το προσπάθησες λίγο παραπάνω. Ψηλές μπότες, ροκ μπότες, χαριτωμένες μπαλαρίνες και αρβυλάκια είναι επίσης σούπερ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 75 / position2: 1366
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb