STYLE

10 πράγματα που δεν αποχωρίζεται η Pelagie

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
10 πράγματα που δεν αποχωρίζεται η Pelagie

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Pelagie de Paris ή αλλιώς η Ελπίδα, είναι μια κοπέλα που λατρεύει τα βίντατζ φορέματα, την καλλιγραφία, τις καρτ ποστάλ, τα ημερολόγια και ό,τι μπορεί να θυμίζει τον παλιό καλό καιρό. Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;

1.Το κινητό μου. Το χρησιμοποιώ για τα πάντα: για να μαθαίνω πράγματα, να βγάζω φωτογραφίες, να ακούω μουσική, να επικοινωνώ, να εμπνέομαι, να κάνω τις δουλειές μου. Η λειτουργία "Χρόνος επί Οθόνης" είναι κάτι που αποφεύγω να τσεκάρω, γιατί φοβάμαι αυτό που θα δω. Από κοντά έρχονται και το τάμπλετ με τη γραφίδα μου, αλλά και ο υπολογιστής μου.

2. Το κονσίλερ μου. Είναι το απολύτως απαραίτητο προϊόν του νεσεσέρ μου, γιατί αλλιώς κυκλοφορώ με τους μαύρους κύκλους του θείου Φέστερ από την οικογένεια Άνταμς. Αγοράζω διάφορες μάρκες, ανάλογα κάθε φορά με τα οικονομικά μου. Αυτό τον καιρό, χρησιμοποιώ το Radiant Lift της Max Factor, αλλά στο τσακίρ κέφι (βασικά, στις εκπτώσεις), αγοράζω το effacernes της Lancôme.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Το λαστιχάκι για τα μαλλιά στον δεξί μου καρπό. Υπάρχει πάντα (ΠΑΝΤΑ) εκεί, ακόμα και όταν κάνω μπάνιο και όταν κοιμάμαι- δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Γιατί πρέπει πάντα να έχω την επιλογή να μαζεύω τα (μακριά σγουρά) μαλλιά μου-όταν τρώω, όταν κάνω δουλειά στον υπολογιστή, όταν σχεδιάζω, όταν ζεσταίνομαι, όταν αγχώνομαι.

4.Το δαχτυλίδι που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, στον παράμεσο του δεξιού μου χεριού. Αν καμιά φορά το ξεχάσω, το χέρι μου νιώθει γυμνό.

5. Κάτι για να μαλακώνουν τα χέρια μου, χειμώνα-καλοκαίρι. Κάποτε έπαιρνα ενυδατικές κρέμες χεριών. Τον τελευταίο χρόνο, όμως, έχω κολλήσει με τη μυρωδιά (λέγε με και αρωματοθεραπεία) και την πρακτικότητα που έχει η κεραλοιφή της Tilia, που έχει και μικρό βαζάκι και τη βάζω και στο πρόσωπό μου τώρα το χειμώνα που τραβάει.

6. Lip balm και κραγιόν. Αυτά βρίσκονται πάντα στην τσάντα μου. Βάζω πρώτα το lip balm, και μετά ταμπονάρω διακριτικά το κραγιόν, για να μου δώσω λίγο χρώμα, γιατί κατά βάση είμαι το "Χλωμό Πρόσωπο". Τα κραγιόν μου είναι εδώ και χρόνια σχεδόν αποκλειστικά από τη MAC. Αυτό τον καιρό έχω στην τσάντα μου το Flat Out Fabulous. Το εναλλάσσω, όμως, με το Girl About Town, το Russian Red, το Media, το Lady Danger και φυσικά το αγαπημένο Ruby Woo.

7. To bullet journal μου. Είναι πάντα μέσα στην τσάντα μου, επειδή με βοηθάει να θυμάμαι πράγματα και να συνδέομαι με το τώρα. Μέσα σε αυτό γράφω, σχεδιάζω, καλλιγραφώ, προγραμματίζω, κολλάω διάφορα αναμνηστικά, γράφω τις ιδέες μου. Γιατί, ωραία η τεχνολογία, αλλά σαν την επαφή του στυλό με το χαρτί δεν έχει. Αγαπώ το Rhodia μου, που έχει υπέροχα φύλλα και μπορώ να το κάνω όπως θέλω. Αυτό τον καιρό σχεδιάζω το δικό μου τετράδιο, για να είναι ακόμα πιο πολύ στα γούστα μου!

8. Η (μαύρη) μάσκαρα. Και πάλι, παίρνω όποια μπορούν να αντέξουν τα οικονομικά μου. Μ'αρέσουν αυτές της Maybelline και της L'Oreal. Σε καλές εκπτώσεις παίρνω μερικές φορές και την αγαπημένη μου Hypnôse της Lancôme.

9. Η ραπτομηχανή μου. Με βοηθάει να διοχετεύω ένα μέρος της δημιουργικότητάς μου, και κυρίως με βοηθάει, εχμ, να ντύνομαι. Από τότε που άρχισα να ράβω, αγοράζω ελάχιστα ρούχα. Έχω τη Singer Smart II, ένα από τα πιο φθηνά μοντέλα εκεί έξω, που όμως κάνει ωραιότατα τη δουλειά της-έχει ράψει με επιτυχία και μερικά παλτό!

10. Τα γυαλιά ηλίου μου. Έχω μόνο ένα ζευγάρι βίντατζ γυαλιών, που τα αγαπώ πολύ και τα φοράω συνέχεια. Έχουν τους πιο ωραίους φακούς που έχω δει ποτέ. Είναι σα να έχεις μπροστά στα μάτια σου συνεχώς ένα φίλτρο του ίνστα που τα κάνει όλα να φαίνονται χρυσά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 301 / position2: 1214
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb