ΜΟΔΑ

Do it like Diana: Πάρε μαθήματα χειμερινής μόδας

Οι στιλιστικές επιλογές της Diana είναι πάντα στη μόδα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Do it like Diana: Πάρε μαθήματα χειμερινής μόδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρεις επιλογές που εχουν μέσα τους british αέρα και ταυτόχρονα είναι τόσο εξαιρετικές για αυτή την εποχή - Καρώ, μωβ, τζιν! Do it like Diana: Πάρε μαθήματα μόδας και εντυπωσίασε!

Denim

Mπορείς να φορέσεις τζιν παντελόνι με τζιν πουκάμισο και να είσαι σικ! Όμως πρόσεξε, ένα total denim outfit συνδυασμένο με denim αξεσουάρ είναι εντελώς ξεπερασμένο. Εννοείται δεν το φοράς σε παπούτσια, καπέλα, τσάντες, ή οτιδήποτε άλλο πέρα από τα ρούχα σου.

pinterest

Μωβ

Μωβ, ένα παρεξηγημένο αλλά τόσο φανταστικό χρώμα! Πώς να το φορέσεις; Mε κίτρινο και καφέ για αυθεντικό φθινωπορινό ντύσιμο, ενώ αν φορεθεί με τα μπλε και γκρι χρώματα της περιόδου, γίνεται πιο χειμωνιάτικο. Από την άλλη το μουντό grapeade μωβ πάει εξίσου πολύ και με τις κίτρινες ή τις ουδέτερες αποχρώσεις. Το tyrian purple που επίσης εντυπωσιάζει!

pinterest

Καρώ

Τι να λέμε για το καρώ, από τα πιο διαχρονικά, top prints της εποχής. Δοκιμάστε όλα τα σχέδια, και το tartan και το πτι καρό που αποτελούν τις σικ παραλλαγές του δημοφιλούς αυτού print, και έτσι η γκαρνταρόμπα σας μπορεί να ανανεωθεί με πολλούς τρόπους.

pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 463 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb