SKIN CARE

Brands καλλυντικών που σαρώνουν και πρέπει να γνωρίσεις

Γέμισε τα ράφια σου με τα προϊόντα των εταιρειών που σαρώνουν και δεν θα χάσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Brands καλλυντικών που σαρώνουν και πρέπει να γνωρίσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

5 εταιρείες καλλυντικών που πρέπει να γνωρίσεις - ανάμεσα σε αυτές και μια ελληνική

Herbivore Botanicals

Καλλυντικά από τη μαμά φύση. Και μάλιστα δεν είναι ένα από αυτά τα brands που λένε πως τα συστατικά τους είναι αγνά αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Τα συστατικά της Herbivore Botanicals δεν μπορούν να δημιουργηθούν κατά παραγγελία, όπως θα γιόταν σε ένα εργαστήριο - το μειονέκτημα της Μητέρας Φύσης - και έτσι αν δεν είναι η εποχή κάποιου από τα συστατικά, το προϊόν σταματά για ένα διάστημα να είναι διαθέσιμο. Εκτός από κρέμες και σέρουμ έχει και μια εξαιρετικη σειρά από beauty essentials! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Who needs a mid-week Self Care boost?🧖🏽‍♀️The Amethyst Facial Roller is here to help you de-stress and de-puff.🔮Metaphysically, Amethyst is known to aid in soothing the mind and relieving stress. Physically, facial rolling helps to de-puff and smooth skin while easing facial muscle tension, promoting relaxation and increasing circulation for an inner + outer ✨glow✨that is real. Find this limited edition crystal queen at herbivore.com and @cultbeauty #amethyst #amethystroller #selfcare

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Herbivore Botanicals (@herbivorebotanicals) στις

Drunk Elephant

Aυτό το beauty brand δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά αλλά κάνει τρομερά σοβαρή δουλειά! Είναι μια από τις πιο διάσημες εταιρείες καλλυντικών, σούπερ viral και ιδιαιτέρως αγαπητή σε ξένες beauty experts! H Tiffany Masterson έψαχνε για πολύ καιρό προϊόντα που δεν είχαν τοξικά συστατικά, αιθέρια έλαια, αλκοόλη, σιλικόνες και άλλα χημικά, ώσπου τα έφτιαξε μόνη της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Get your shelfie game right with #ShelfRespect(☀️) and #ShelfControl(🌙). ⁣ ⁣ Available now at @SpaceNK+ @CultBeauty + SephoraSG + SephoraHK + SephoraMY + SephoraPH + ThaiSephora

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Elephant (@drunkelephant) στις

Fresh 

Συνδυάζοντας ισχυρά φυσικά συστατικά, αρχαία τελετουργικά και σύγχρονη επιστήμη, το brand Fresh δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς που μεταμορφώνουν. Το 1991, ο Lev Glazman και η Alina Roytberg ανακάλυψαν την ανάγκη των γυναικών για ομορφιά που συνδύαζε και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Όταν δεν μπορούσαν να βρουν προϊόντα που έμοιαζαν με αυτό που φαντάστηκαν άρχισαν να φτιάχνουν τα δικά τους. Το ίδιο πάθος και πρωτοποριακό πνεύμα έχει διατηρήσει το brand καινοτόμο εδώ και δεκαετίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The change of seasons calls for a change in your closet, your skincare, and your fragrance wardrobe. Experiment with layering complementary scents (think floral with something woodsy or fruity) to create a custom fragrance that’s unique to you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fresh (@freshbeauty) στις

Hello Ava

Η ιστορία της ιδιοκτήτριας της εταιρείας, της Siqi Mou ξεκινά από τότε που διαπίστωσε πως το δέρμα της είχε τρομερό πρόβλημα ακμής και τα καλλυντικά απλώς χειροτερεύουν την κατάσταση. Γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν συχνά σκληρές χημικές ουσίες, η Mou ίδρυσε την Hello Ava, μια εξατομικευμένη εφαρμογή... φροντίδας δέρματος. Ενα app που σε βοηθά να δεις ποια καλλυντικά είναι ιδανικά για σένα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HelloAva (@helloavabeauty) στις

Apeiranthos

Mια ελληνική εταιρεία που είναι διαφορετική! Η Apeiranthos natural skincare είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών! Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά από τοπικούς παραγωγούς, χωρίς χημικές προσθήκες, συντηρητικά και αρώματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apeiranthos natural skincare (@apeiranthosnaturalskincare) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb