ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια Μήνα: Νοέμβριος

Τι μας περιμένει αυτό το μήνα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια Μήνα: Νοέμβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Η υπομονή και η επιμονή είναι απαραίτητες για να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη σας στη δουλειά. Αν δεν σας αρέσει όμως το αντικείμενο της δουλειάς σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε αμέσως για νέα εργασία, αλλά είναι ένας στόχος που μπορείτε να ξεκινήσετε ήδη να σκέφτεστε - αλλαγή περιβάλλοντος εν όψει!

ΤΑΥΡΟΣ

Υπομονή. Αντί να σκέφτεστε πως πρέπει να κουβαλήσετε το φορτίο της ζωής και των υποχρεώσεων μόνοι σας, ο μήνας θα φέρει πολλές πιθανότητες σύνδεσης με υποστηρικτικούς ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Όταν σας πλησιάσουν καλοδεχτείτε τους στη ζωη σας και μην πεισμώνετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Oι σκέψεις εκτός ορίων θα σας επιτρέψουν να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με την αυθεντικότητά σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Απλά μην αφήσετε ένα δραματικό γεγονός να πυροδοτήσει μία αντίδραση που θα μετανιώσετε. Θα μπορέσετε να δείτε πράγματα που οι άλλοι δεν θα βλέπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι καλύτερο να περιμένετε στο περιθώριο και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας προσεκτικά παρά να ορμήσετε σε μία δέσμευση χωρίς να είστε έτοιμοι. Μελετήστε, κάντε έρευνα και πρόβα πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση. Η έντονη προσωπικότητά σας θα συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που θα σας κάνει τόσο ελκυστικούς είναι το αίσθημα της ελευθερίας και η θέληση να εξερευνήσετε ιδέες και να δράσετε με τρόπους μοναδικούς. Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το μονοπάτι σας – και πρέπει να ακολουθήσετε αυτό και μόνο; Όχι φυσικά! Κάθε μέρα ξαναγράφετε το σενάριο της υπόλοιπης ζωής σας

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα αυτή την περίοδο. Είναι δεδομένο ότι οι θέσεις κάποιων ατόμων, κατά πάσα πιθανότητα στον επαγγελματικό σας χώρο, βαραίνουν περισσότερο από τις δικές σας. Μη το βάζετε όμως κάτω, και προσπαθήστε ξανά για τις ιδέες σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να χειριστείτε πιο ρεαλιστικά την επαφή σας με τους άλλους, για να εντοπίσετε πού χωλαίνει. Ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο. Δεν υπάρχει πιο τονωτικό συναίσθημα, από αυτό της υλοποίησης ενός πετυχημένου εγχειρήματος και είστε σε αυτό το δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν θέματα που έχετε αφήσει ασχολίαστα και γεμίζουν τις σκέψεις σας με σκοτάδια; Δεν πρέπει να μείνουν άλλο στο συρτάρι, βρείτε τον πιο ευγενικό τρόπο να τα θίξετε και να τα ξεδιαλύνετε. Ειδικά αν αφορούν προσωπικές σας σχέσεις θα δείτε πως μια καλή κουβέντα θα αποβάλει την τοξικότητα και τον αρνητισμό από το περιβάλλον σας! Και βάλτε τη γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα, για να αποβάλετε την επιπλέον ένταση των υποχρεώσεών σας!

ΖΥΓΟΣ

Το σώμα και το πνεύμα σας δουλεύουν υπερωρίες και θα καταρρεύσετε αν συνεχίσετε έτσι! Είναι πιθανό να έχετε μια ιδέα που φαντάζει ακραία, μέχρι και τρελή, όμως αν την υλοποιήσετε θα αλλάξει πολύ ο τρόπος που δουλεύετε. Ισως αποφασίσετε να μιλήσετε σε κάποιον για κάτι που σας κρατάει πίσω. Ίσως είναι και η σχέση που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμβουλευτείτε ένα μεγαλύτερο άτομο ή έναν επαγγελματία. Θα είναι επίσης μία περίοδος όπου θα κερδίσετε περισσότερα αν δώσετε πρώτα, για αυτό χαρίστε το χρόνο σας και τις υπηρεσίες σας όπου σας χρειάζονται! Αν έχετε ένα φίλο με τον οποίο αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, θα έχετε την ικανότητα να το λύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια απώλεια –αλλά ίσως έχει να κάνει με μία άλλη πηγή. Ίσως ανακαλύψετε πως κάνατε μία άσχημη επένδυση με αποτέλεσμα να υπάρξει κατακόρυφη πτώση των οικονομικών σας. Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα στα προσωπικά σας, θα συμβούν όλα τα ωραία μαζί!

ΙΧΘΕΙΣ

Πρέπει να ξαναδείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας. Αν μόλις ξεκινήσει ο μήνας, νιώθετε εξαντλημένοι, είναι ξεκάθαρο σημάδι πως ήρθε η ώρα να πάρετε επιτελους ρεπο! Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
11 / position1: 627 / position2: 1466
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb