SKIN CARE

Μυστικά ομορφιάς που μοιράζονται οι γυναίκες με όμορφο και καθαρό πρόσωπο

Υιοθέτησε τα και εσύ και κάνε το δέρμα σου ακόμα πιο λαμπερό
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μυστικά ομορφιάς που μοιράζονται οι γυναίκες με όμορφο και καθαρό πρόσωπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι θαυμάζουμε τις γυναίκες που έχουν καθαρό και αψεγάδιαστο δέρμα. Ορισμένες γυναίκες όταν γεννήθηκαν πέτυχαν το τζακπότ της γενετικής λοταρίας.

Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζονται πολύ μακιγιάζ για να βγουν έξω. Όπως επίσης και πως το δέρμα τους θα φαίνεται φωτεινο και θα παραμένει νέο. Αν όμως δεν ειστε μια από αυτές λίγες τυχερές τότε οι συμβουλές μας θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Οι παρακάτω 8 συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας στην εντέλεια. Αλλάζοντας απλά την νυχτερινή ρουτίνα σας θα δείτε μεγάλες διαφορές.

Το μακιγιάζ πρέπει να αφαιρείται πάντα πριν τον ύπνο

Όσο κουρασμένες και να ειστε μην ξεχάσετε να βγάλετε το μακιγιάζ σας πριν πέσετε για ύπνο. Αυτό θα επιτρέψει στο δέρμα σας να αναπλασθεί το βράδυ. Έτσι θα είναι λαμπερό όταν ξυπνήσετε.

Απαλές κινήσεις κατά τον καθαρισμό του προσώπου

Για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας ο καλύτερος τρόπος είναι να έχετε χλιαρό νερό και να τρίψετε με απαλές κινήσεις. Βάλτε άμεσος μετά ενυδατική. Μην πλένετε το πρόσωπο σας πολύ συχνά γιατί έτσι βγάζετε τα φυσικά του ελαία.

Η κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή και θέλει τα δικά τις προϊόντα

Τα καλλυντικά που χρησιμοποιείς πρέπει να τα σωστά για τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας. Ο μόνος τρόπος για να τεστάρετε αν καποια μάρκα είναι σωστή για εσάς είναι να την τεστάρετε πάνω σας.

Η αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη, χειμώνα-καλοκαίρι

Η αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, παρόλο που δεν εκτίθεσαι στον ήλιο με τον τρόπο που συμβαίνει την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Προϊόντα με αντιγηραντικά συστατικά

Πολλές φορές αποφεύγουμε τα προϊόντα που περιέχουν αντιγηραντικά συστατικά και τρομάζουμε με τη λέξη «αντιγήρανση». Σκεφτόμαστε ότι αυτά δεν είναι ακόμα για μας. Η πρόληψη είναι το κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το πολύ αλκοόλ βλάπτει

Το αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά την υγεία του δέρματος. Οι ερευνητές έχουν τονίσει πως η αποχή από το αλκοόλ σημαίνει απώλεια βάρους, λαμπερό δέρμα και εξοικονόμηση χρημάτων.

Η μάσκα προσώπου είναι απραίτητη μια με δυο φορές την εβδομάδα

Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους τότε οι μάσκες προσώπου είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για εσάς.

Επαρκείς νερό και ξεκούραση

Νερό και ύπνος. Είναι τα δύο βασικά συστατικά για ένα υπέροχο, λαμπερό και καθαρό πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 397 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb