ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο τύπος που θα σε απογοητεύσει πιο πολύ απ`όλους

Εξακριβωμένα τα πράγματα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο τύπος που θα σε απογοητεύσει πιο πολύ απ`όλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα τον ξεχωρίσεις από τους άλλους. Είναι εκείνος που δεν φέρεται σαν κάφρος, εκείνος που στο γραφείο θα κάτσει να ακούσει τους προβληματισμούς σου, θα θυμηθεί τα γενέθλιά σου, που μαγειρεύει, που έχει φίλες και είναι πολύ καλός στην παρέα, που θα δεχτεί να σε περιμένει για ώρες πηγαίνοντας για ψώνια μαζί σας όσο δοκιμάζεις παλτό. Κοινώς, δείχνει ότι δεν είναι όπως όλοι οι άνδρες. Και γι 'αυτό πρέπει να τον προσέχετε.

Ο καιρός περνά, δένεστε μαζί του και ζείτε ένα όνειρο. Είναι πραγματικά όμορφα, νιώθετε πως όλα κυλούν αρμονικά, είναι όντως όλα όπως πρέπει να είναι. Ακόμη και οι καυγάδες γίνονται όπως πρέπει να γίνονται (!) και ξεπερνάτε το κάθε πρόβλημα με συζήτηση και χωρίς κόμπλεξ. Και μια μέρα, απλώς το καλό παιδί αρχίζει να μη νιώθει καλά. Να είναι σκεπτικό, προβληματισμένο. Και δεν αργεί η μέρα που θα ξεφουρνίσει το μυστικό.

Ναι, του πέρασε. Δεν αισθάνεται καλά, δεν νιώθει όπως πριν, δεν βλέπει μέλλον, θέλει να μείνει λίγο μόνος του να σκεφτεί. Και τότε ο πύργος που τελικά ήταν φτιαγμένος από τραπουλόχαρτα πέφτει σαν να έγινε σεισμός 10 ρίχτερ. Και εσύ, η πυργοδέσποινα, που είσαι τέρμα πάνω, βρίσκεσαι με το κεφάλι κάτω.

Δεν θα αλλάξει γνώμη, γιατί, το γεγονός πως ήταν τόσο καλός και τρυφερός μαζί σου, δεν έχει να κάνει με σένα. Έτσι όσα νόμιζες πως γίνονται για εσένα, επειδή εσύ είσαι εσύ, δεν ισχύουν. Είναι ούτως ή άλλως, έτσι. Είναι ούτως ή άλλως δοτικός, ούτως ή άλλως ευγενικός και σωστός. Και αυτό ίσως τον ρίξει από τον θρόνο που τον έβαλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 424 / position2: 1158
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb