ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

To απόλυτο Barbie house στο Μalibu μπήκε στο Airbnb

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ζηλέψεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To απόλυτο Barbie house στο Μalibu μπήκε στο Airbnb

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην καρδιά του Malibu, το Dreamhouse έχει τρεις ορόφους με θέα στον ωκεανό και ανοιχτούς χώρους για φίλους και οικογένειες για να αράξουν. Είναι το αυθεντικό Barbie Dreamhouse και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει έστω ένα βράδυ εκεί!

Το σπίτι της αναβίωσε η εταιρία Mattel σε συνεργασία με το Airbnb, για τον εορτασμό των 60κοστών γενεθλίων της κούκλας και η διαμονή εκεί κοστίζει 60 δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Barbie™ Malibu Dreamhouse–Only on Airbnb. A one time, two night stay. Booking opens October 23 at 11 am PDT. When you belong anywhere, you can be anything. Tap the link in our bio for details.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Airbnb (@airbnb) στις

Και αν θέλετε να φάτε στο μπαλκόνι βλέποντας μια ταινία στον προσωπικό κινηματογράφο του σπιτιού κάτω από τα αστέρια, είστε στο σωστό μέρος! Από το σικ μπάνιο μέχρι την πισίνα υπερχείλισης και τον υπαίθριο χώρο για διαλογισμό, κάθε γωνιά του σπιτιού αντικατοπτρίζει τη ζωή της Barbie σαν πρότυπο των νέων γυναικών ανά τον κόσμο.  

Η πισίνα είναι το ιδανικό μέρος για να δροσιστείτε από τον ήλιο της Καλιφόρνια, αλλά δεν ολοκληρώνεται η εμπειρία χωρίς τη νεροτσουλήθρα, και έπειτα έχουμε και λέμε (κρατήστε σημειώσεις): δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια, χώρο διαλογισμού, αίθουσα ψυχαγωγίας, γήπεδο για αθλητικές δραστηριότητες, ένα μεγάλο υπαίθριο κομμάτι και μια τεράστια γκαρνταρόμπα γεμάτη ρούχα, καλλυντικά κι αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 3472 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb