ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Οι κορυφαίες τάσεις διακόσμησης από τον interior expert των ΙΚΕΑ

Κάνε το σπίτι σου το πιο στιλάτο μέρος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι κορυφαίες τάσεις διακόσμησης από τον interior expert των ΙΚΕΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενα χαλαρωτικό σπίτι να σε περιμένει: σε έξι λέξεις κρύβεται μια από τις πιο ανακουφιστικές εικόνες για το μυαλό και το σώμα.

Το φθινόπωρο, η διάθεσή μας κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από τις επικρατούσες στο σπίτι συνθήκες. Αν μας κουράζει περισσότερο και από τη ζωή μας έξω από αυτό, τότε, αυτό σημαίνει ότι δεν του έχουμε δείξει την δέουσα προσοχή. Δεν έχουμε φροντίσει να καλύψουμε τις δικές του ανάγκες. Να ανανεώσουμε την ατμόσφαιρά του, να απαλλάξουμε τις γωνιές του από αντικείμενα που δεν έχουν να του προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό, να προσθέσουμε ό,τι του χρειάζεται για να λειτουργεί αρμονικά.

Ενα από τα πιο «δημιουργικά μυαλά» της παγκόσμιας ομάδας της ΙΚΕΑ, η Abbey Stark, επικεφαλής των interior designers στην ΙΚΕΑ της Βόρειας Αμερικής, αποκαλύπτει σε άρθρο που διαβάσαμε στο MyDomaine, τις 5 μεγάλες τάσεις της διακόσμησης για το φθινόπωρο του 2019.

5 trends, ικανά να αλλάξουν την ζωή μας στο σπίτι. Θα λειτουργήσουν σαν ενέσεις φρεσκάδας.

Έντονα χρώματα

Εντονα χρώματα εισβάλλουν στο σπίτι, ως «αντίβαρο» του μουντού φθινοπωρινού σκηνικού. Σύμφωνα με την interior expert, μικρές αλλά έντονες χρωματικές πινελιές, θα ανανεώσουν το σπίτι. Χρώμα-πρωταγωνιστής, σύμφωνα με την ΙΚΕΑ, το μωβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κρεβατοκάμαρα στο επίκεντρο -Ενα καταφύγιο χαλάρωσης

Υπαρχει ένα φυσικό αναλγητικό που δεν κοστίζει. Τα συστατικά του είναι «αφράτα» κλινοσκεπάσματα, μαλακά μαξιλάρια, ένα άνετο στρώμα, και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ποιοτικός ύπνος σημαίνει καλή υγεία. Αξίζει να επενδύσουμε στην διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, δημιουργώντας μια μικρή όαση. Σύμφωνα με την interior expert, η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού τους κρύους μήνες του χρόνου.

Cozy ατμόσφαιρα στο σαλόνι, εκεί που οι παρέες συναντιούνται

Ζεστά χρώματα, απαλά υφάσματα (ριχτάρια) σε καναπέ και πολυθρόνα. Pastel αποχρώσεις (όπως dusty pink), φυσικά υλικά (όπως μπαμπού και ρατάν) και φυσικό φως, βελούδο. Αρωματικά κεριά κι ένα bar cart συμπληρώνουν το σκηνικό απόλαυσης.

Το αναζωογονητικό άγγιγμα της φύσης

Η Abbey Stark μας παροτρύνει να φέρουμε την φύση μέσα στο σπίτι. Με (διαφορετικά μεταξύ τους) φυτά εσωτερικού χώρου. Στολίστε τον χώρο με το πιο πολύτιμο διακοσμητικό, κατευθείαν από την φύση.

Εντονο πράσινο στην κουζίνα

Το έντονο πράσινο είναι ένα από τα μεγάλα διακοσμητικά trends του 2019.Εισβάλλει στην κουζίνα, κάνοντάς την πιο ζεστή και μοντέρνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 610 / position2: 1255
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb