FASHION WEEK GIRL ΜΟΔΑ

Όσα μας άρεσαν στην Fashion Week του Λονδίνου

Όσα μας έκαναν εντύπωση και θα συζητάμε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όσα μας άρεσαν στην Fashion Week του Λονδίνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσα μας άρεσαν στην Fashion Week του Λονδίνου και μας άνοιξαν την όρεξη για την επόμενη Εβδομάδα Μόδας που ξεκινά στο Μιλάνο

H Victoria Beckham έχει πλέον καθιερωθεί ως σχεδιάστρια μόδας ποντάροντας πάντοτε στα απλά και κλασικά ρούχα. Διάσημοι προσκεκλημένοι στην πρώτη σειρά, μεταξύ των οποίων είδαμε και την οικογένειά της, καθώς και την Anna Wintour. 

Ίσως η πιο εντυπωσιακή πασαρέλα της σεζόν (μέχρι στιγμής) ήταν στο show της Simone Rocha, η οποία προσκάλεσε τους επισκέπτες στο Alexandra Palace του βόρειου Λονδίνου ακριβώς την ώρα που έδυε ο ήλιος! Οι front row καλεσμένοι περιλάμβαναν την Jade Parfitt, την τραγουδίστρια Paloma Faith, την Jasmine Guinness και την Anna Wintour, καθώς και τους γονείς της Rocha, John και Odette.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μακιγιάζ φέτος απείχε πολύ από το "συνηθισμένο" με λεπτομέρειες στο μέικ απ που θυμίζουν ένα ατελείωτο φουτουριστικό πάρτυ!

Το show Erdem’s SS20 ήταν μια πρόσκληση σε τσάι. Φορέματα με πούλιες, ruffles, ογκώδεις λεπτομέρειες, εντυπωσιακά φορέματα έμοιαζαν ιδανικά για μια βόλτα στους Κήπους του Kensington!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 232 / position2: 958
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb