SKIN CARE

Πώς να περιποιηθείς το δέρμα σου πριν κοιμηθείς

Κάντο όπως η beauty expert Katie Jane Hughes
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να περιποιηθείς το δέρμα σου πριν κοιμηθείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξοδεύουμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι - αυτό σημαίνει ότι η κρεβατοκάμαρά μας είναι ο πιο οικείος χώρος στα σπίτια μας. Είναι το δωμάτιο όπου ξεκινάμε και τελειώνουμε τις μέρες μας και γι 'αυτό οι τελετουργίες που συμβαίνουν εκεί είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Η Katie Jane Hughes, διάσημη beauty guru ακολουθεί μια φανταστική beauty routine για την περιποίηση της επιδερμίδας της, και για να την ακολουθούν πάνω από 340.000 άτομα κάτι θα ξέρουν.

"Δεν είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που βιάζονται να τελειώσουν την περιποίησή τους στο τέλος της ημέρας. Εξαρτάται από το εαν έχω μακιγιάζ ή όχι. Και μπορεί να κάνω ώρα για να φροντίσω το δέρμα μου πριν πάω για ύπνο, αλλά μου αρέσει πολύ να αφήσω τα φυσικά έλαια να αναπτυχθούν στο δέρμα μου τη νύχτα οπότε δεν το αφυδατώνω με έντονα προϊόντα".

"Καθαρίζω το δέρμα με μια λοσιόν- το απόλυτο αγαπημένο μου είναι από την Elemis. Μυρίζει υπέροχα. Μερικές φορές, κάνω διπλό καθαρισμό με ένα γαλάκτωμα από το Fresh ή το Milky Jelly Cleanser από την εταιρεία Glossier, αλλά όχι πάντα. Στη συνέχεια, αφήνω το δέρμα μου να στεγνώσει λίγο από τα προϊόντα. Εάν το δέρμα μου αισθάνεται πιο στεγνό από τα συνηθισμένα, θα φορέσω το Skin Food της Weleda. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για να κοιμηθώ γιατί είναι κυριολεκτικά σαν μάσκα προσώπου. Εάν δεν αισθάνομαι ότι είναι ξηρή η επιδερμίδα μου, θα χρησιμοποιήσω έναν ορό από το Fresh. Αυτό διαρκεί κυριολεκτικά τρία λεπτά".

"Το αγαπημένο μου κόλπο που κάνω πριν πάω για ύπνο είναι να βάλω μια μάσκα χειλιων της Laneige, αλλά κάθε lip balm κάνει. Φροντίζω πάντα να περνάω τη γραμμή του χείλους μου με ένα χιλιοστό ή δύο για να ενυδατώνω καλά καλά την περιοχή".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 871 / position2: 1745
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb