ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα σημάδια που δείχνουν ότι η κολλητή του αγοριού σου τον θέλει

Δυστυχώς κάποιες φορές τα εpωτικά μπλεξίματα είναι μεγαλύτερα από όσο θα ήθελες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα σημάδια που δείχνουν ότι η κολλητή του αγοριού σου τον θέλει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά είναι τα αγορία που κάνουν παρέα με κορίτσια χωρίς να υπάρχει το εpωτικό στοιχείο και μάλιστα, κάποιες φορές έχουν και κολλητές φίλες, με τις οποίες μοιράζονται τα προσωπικά τους και τις αντιμετωπίζουν όπως και τους άντρες φίλους τους.

Μπορεί να μην πιστεύεις πολύ σε τέτοιου είδους φιλίες, όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όντως τέτοιου είδους φιλίες και μάλιστα πολύ δεμένες και αληθινές.

Είναι και κάποιες περιπτώσεις όμως που η κολλητή ενός αγοριού τρέφει αισθήματα για αυτόν και είτε δεν το έχει αντιληφθεί, είτε δεν θέλει να το δείξει για τους δικούς της λόγους. Παρόλα αυτά, θέλοντας και μη η συμπεριφορά της την προδίδει όσο και αν εκείνη προσπαθεί να κρυφτεί.

Αν έχεις αγόρι και αυτό έχει μια κολλητή αλλά εσύ αισθάνεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά από την πλευρά της, μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια που δείχνουν ότι η κοπέλα θέλει όντως το αγόρι σου και να φερθείς ανάλογα.

Διάβασε παρακάτω προσεκτικά, ποιες είναι οι συμπεριφορές που θα προδώσουν τον μυστικό έpωτα της κολλητής του αγοριού σου για εκείνον.

Δε σε πάει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί εσύ να είσαι μια χαρά άνθρωπος και να μην έχεις προβλήματα με τους γύρω σου, να έχεις αρκετές παρέες και να είσαι πάντα ευδιάθετη και θετική, να φέρεσαι εξίσου όμορφα στο αγόρι σου και πάλι όμως, η κολλητή του να μην μπορεί με τίποτα να σε συμπαθήσει. Με το ζορί σε χαιρετάει όταν σε βλέπει, σε κοιτάζει κάπως και γενικά δε θέλει πολλά πάρε δώσε μαζί σου. Γιατί άραγε;

Έχει συνέχεια την ανάγκη του

Κάθε φορά που θα της συμβεί κάτι εκείνη αμέσως θα καλέσει το αγόρι σου για να τη βοηθήσει. Ακόμα και αν έχει κολλητές, ακόμα και αν έχει κι άλλους άντρες φίλους, το αγόρι σου είναι ο πρώτος αριθμός έκτακτης ανάγκης. Και όχι μόνο στα κακά, αλλά και στα καλά, η κολλητή του τον παίρνει πάντα πρώτο και καλύτερο για να μοιραστεί τη ζωή της.

Αρχίζει τα προκλητικά

Τύπου του δείχνει τα νέα της εσώpουχα ή του μιλάει για το σeξ και τι της αρέσει ή του δείχνει το σώμα της και του ζητάει τη γνώμη του και άλλα τέτοια μικρά κόλπα που δείχνουν ότι θέλει να τον προκαλέσει. Επίσης μπορεί να εμφανίζεται μπροστά του με εξίσου προκλητικά ρούχα και εσύ ενώ έχεις δίκιο που νευριάζεις, να μην μπορείς να πεις και τίποτα στην τελική.

Όλο μιλάει

Και λέει και άσχημα πράγματα για εσένα, σε προβάλλει μπροστα στο αγόρι σου - κολλητό της με τη δικαιολογία ότι κάνει χιούμορ, λέει και πολλά πίσω από την πλάτη σου και γενικά σε σχολιάζει όλη την ώρα πάρα πολύ.

Δεν σας έχει δείξει ποτέ κανένα αγόρι

Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με κάποιον φίλο, πάντα κλαίει για τύπους που δεν της φέρθηκαν καλά και που απλά έβγαινε μαζί τους για ένα μικρό διάστημα, ποτέ όμως δεν την είδες να είναι σε σχέση με κάποιον που να θέλει και να είναι χαρούμενη. Όλη την ώρα το μόνο που κάνει είναι να κλαίγεται στο αγόρι σου και να ζητάει παρηγοριά. Για σκέψου λοιπόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 428 / position2: 1117
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb